Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lewis vant i London

Tungvektsverdensmesteren Lennox Lewis vant i natt tittelkampen mot Frans Botha. Lewis slo knockout på sørafrikaneren i 2. runde.

Briten Lewis bokset i hjemlandet sitt for første gang på fem år, og brukte bare fem minutter og 39 sekunder på å forsvare titlene sine i WBC (World Boxing Council) og IBF (International Boxing Federation).

Botha, som også går under navnet «den hvite buffalo» falt for en fireslagskombinasjon i den andre runden og kom seg ikke opp igjen. Han var riktignok på bena da dommeren hadde talt til seks, men sørafrikaneren var så omtåket og ustø at dommer Larry O'Connell bare støttet ham bort til sitt eget ringhjørne. Det var ingen vits i å fortsette kampen.

Det var akkurat da at Lewis henvendte seg til Tyson i London Arena. Amerikaneren var selvsagt ikke til stede, men via tv-selskapenes mikrofoner sa Lewis:

- Jeg tror han bør stille opp. Hvis ikke får han holde kjeft. Det er så enkelt som det!

Og allerede neste år kan det bli kamp mellom Lewis og Tyson, men foreløpig er ingenting bestemt. Alt er på snakkestadiet.

-Bare kom med Tyson. Han er ikke engang blant de beste i denne ligaen. For meg er han i grunnen mest en klovn, sa Lewis. (NTB-Reuters)

MESTEREN: Lennox Lewis forsvarte sine titler i natt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media