Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leyton Orient rykket ned etter 112 år

Tapte for Crewe Alexandra i dag. 

FERDIGE: Crewe Alexandras George Cooper fyrer av i 3-0-seieren mot Leyton Orient i dag. Tapet sendte Orient ut av Englands profesjonelle ligasystem etter 112 år. Foto: Craig Galloway/ProSports/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FERDIGE: Crewe Alexandras George Cooper fyrer av i 3-0-seieren mot Leyton Orient i dag. Tapet sendte Orient ut av Englands profesjonelle ligasystem etter 112 år. Foto: Craig Galloway/ProSports/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Etter 112 år med spill i én av de fire proffligaene, falt Leyton Orient ut av det engelske ligasystemet i fotball lørdag.

0-3-tapet for Crewe beseglet lagets nedrykk fra League Two, fjerde nivå i engelsk fotball.

Leyton Orient har hatt ikke mindre enn fem managere denne sesongen. Den siste i rekken, Omer Riza, klarte ikke berge klubben fra nedrykk.

Den tradisjonsrike klubbens eksistens er også i fare som følge av finansielle problemer. Ansatte skal ikke ha fått lønn den siste tiden.

Klubbens kontroversielle italienske eier Francesco Becchetti har skapt harme blant tilhenger med en rekke avgjørelser og friske utspill.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media