Liam (9) fikk ett av disse nødblussene i hodet

- Jeg elsker fotball, men vet ikke om jeg vil gå dit igjen.

FARLIGE LYS: Ifølge Dagens Nyheter holder et brennende nødbluss en temperatur på mellom 1800 og 2500 grader. Her tenner IFK-fansen opp lyktene som gjorde at mandagens kamp mot AIK måtte avbrytes. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB Scanpix
FARLIGE LYS: Ifølge Dagens Nyheter holder et brennende nødbluss en temperatur på mellom 1800 og 2500 grader. Her tenner IFK-fansen opp lyktene som gjorde at mandagens kamp mot AIK måtte avbrytes. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld, ett døgn etter at en Djurgården-supporter døde som følge av vold fra en Helsingborg-supporter, spilte IFK Göteborg borte mot AIK på Friends Arena i Stockholm.

Før kampen mandag kveld ble det holdt en verdig markering, men i løpet av andre omgang måtte oppgjøret mellom AIK og IFK stoppes.

IFK Göteborg-supportere tente nødbluss, også kalt «bengalske lys», på tribunene. Spillerne forlot banen på dommerens oppfordring og flere tusen tilskuere gikk mot utgangene.

Reddet av caps Ni år gamle Liam Rehak var en av tilskuerne som sto under IFK-gjengen på tribunen sammen med faren Peter. Niåringen og faren forteller i avisa Dagens Nyheter at Liam fikk et av de bengalske lysene i hodet.

Trolig takket være capsen han hadde på, slapp han unna uten store fysiske skader.

Peter Rehak har kjøpt årskort på familietribunen. Under sesongens første hjemmekamp havnet han og sønnen rett under de tilreisende IFK-supporterne som sto på seksjonen over dem.

- Jeg husker at det var mye røyk, Liam hostet en hel del, og noen barnefamilier flyttet seg da gjengen begynte å tenne de bengalske lysene sine. Da vi så opp mot dem, så vi nesten bare maskerte menn til vi ble blendet av lyset fra lyktene, forteller faren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer