Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lie Hansen herjer med Polen

Norge fortsetter å imponere.

ENORM START: Espen Lie Hansen herjer med Polen innledningsvis. Foto: AFP / ATTILA KISBENEDEK
ENORM START: Espen Lie Hansen herjer med Polen innledningsvis. Foto: AFP / ATTILA KISBENEDEK Vis mer

• Polen - Norge (26-27) (kampen pågår)

(Dagbladet): Norge har imponert så langt i EM, og i dag sto vertsnasjon Polen på motsatt banehalvdel i første kamp i mellomspillet.

Etter å ha åpnet jevnt, tok Norge kommandoen halvveis i første omgang. Og i starten av andre omgang fortsatte de bare å dure på. Likevel er det jevntspilt, og Norge holder på en tremålsledelse gjennom første halvdel av andre omgang.

Forrykende førsteomgang Polen startet oppgjøret og scoret i sitt første angrep, men Norge fulgte opp signert Espen Lie Hansen. I perioder gikk det litt i stå for de norske spillerne, men de klarte likevel å holde noenlunde tritt innledningsvis.

Norge fortsetter å imponere. Anført av Espen Lie Hansen som har gitt alt fra start, holder Norge følge - og ledet - etter drøyt halvspilt første omgang.

Norge hadde på det meste en tremålsledelse før pause, men som kjent så svinger det fort i håndball. Etter en straffebom var ledelsen nede i ett mål, men gutta klarte å holde de polske stjernene til 15-16 til pause.

Myrhol tilbake Erlend Mamelund røk for øvrig på to utvisninger i løpet av 14 minutter. Pådrar han seg en til, må han se resten av kampen fra sidelinjen. Dermed må han passe seg dersom Norge ikke skal miste en av sine viktigste spillere.

Norge har et godt utgangspunkt i mellomspillet, da de tok med seg fire poeng fra gruppespillet. Likevel må jobben gjøres. Og utrolig viktig foran denne kampen var det at kaptein Bjarte Myrhol var friskmeldt og klar for kamp.

Dagbladet oppdaterer underveis.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media