Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lie Hansen slakter Makedonias oppførsel

- De ser ut som noen skolejenter.

• Makedonia - Norge 31-31

KRAKOW (Dagbladet): Espen Lie Hansen (26) reagerer sterkt på oppførselen til flere av de makedonske spillerne under kveldens EM-drama i Polen.

Den norske storskytteren var tydelig sint ute på banen og begrunnet hvorfor til Dagbladet etter uavgjortkampen.

- De ser jo ut som noen makedonske skolejenter. De detter som fluer. Det er flaut å se på, sier Lie Hansen.

- Irriterende Lie Hansen mener makedonerne skaffet seg fordeler gjennom skuespill underveis i oppgjøret og lar seg provosere av det han synes er svak dømming av kamplederne.

- De detter jo altfor lett. Det hører ikke hjemme på en håndballbane. Den filminga er bare flau å se på. Det er irriterende at dommerne ikke setter ned foten, men lar dem holde på, sier 26-åringen.

Lie Hansen var i flere diskusjoner med motspillere underveis i oppgjøret hvor han ga klart uttrykk for hva han mente om oppførselen.

Budskapet var ikke til å ta feil av:

- Jeg sa de måtte komme seg opp og at det var flaut å se på, forteller han.

Tøff vei til avansement Med kveldens uavgjortresultat endret Norges forutsetninger for å sikre seg en semifinaleplass. Hvis ikke Polen avgir flere poeng i gruppespillet, kan ikke Norge lenger gå videre med tap mot Frankrike onsdag.

Lie Hansen erkjenner at oppgaven som venter er stor.

- Vi møter et sinnssykt godt lag, så vi må opp på nivået som vi var på mot Polen for at vi skal kunne gi dem kamp, sier han.

Det har landslagstrener Christian Berge tro på er mulig, men han er tydelig på at det må en optimal prestasjon til å for å klare det.

- Mulighetene for å gå videre har vært tøffe hele tiden, og det blir beinhardt mot Frankrike. Sånn er det bare, sier Berge til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media