Flere klubber trekker seg fra Super League:

Ligaen rakner

Manchester City bekrefter tirsdag kveld at de har trukket seg fra Super League. Mindre enn to døgn etter at ligaen ble offentliggjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres

Chelsea var klubben som først meldte om at de trakk seg fra nylanseringen Super League.

Nyheten er ennå ikke offisielt bekreftet, men ifølge BBC er klubben i ferd med å forberede dokumentene som skal til for formelt å trekke seg.

Manchester City bekrefter at de trekker seg i pressemelding tirsdag kveld. Det betyr at superligaen kan rakne mindre enn to døgn etter at den ble offentliggjort.

Talksport melder at de 12 Super League-klubbene har hatt et møte for å diskutere oppløsningen av Super League. Der kommer det frem at Barcelona og Atletico Madrid ikke trekker seg, etter rapportering om at de også var på vei ut.

De melder også at administrerende direktør i Manchester Uniteds Ed Woodward trekker seg på grunn av urolighetene i klubben.

Juventus-direktør Andrea Agnelli, som har vært sentral i opprettelsen av Super League, har også trukket seg, det melder Transfer News Live.

- Jubler høyt

Hos lederen for Chelseas supporterklubb i Norge, Øystein Vinje, står stemninga i taket etter at stadig flere britiske medier kommer med nyheter om at klubben hans trekker seg fra den planlagte ligaen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer