Ligaen viktigst for Leeds

Leeds' Danny Mills frykter suksessen i Champions League kan gå ut over ligaformen. Dagbladet.no følger Premier League direkte fra 16.00.

- Vi har alle tiders sjanse til å nå semifinalen i Champions League, men før den tid må vi konsentrere oss om ligaen igjen, sier Mills til klubbens egen hjemmeside.

Første oppgave for Mills og de andre Leeds-spillerne er dagens kamp mot managerløse Southampton på Elland Road. Mills forventer en tøff kamp.

- Det er vanskelig å spå hvilken effekt Glenn Hoddles avgang vil ha. Vi må heller ikke glemme at Southampton fortsatt har sjansen til å kvalifisere seg til Uefa-cupen, sier han.

Leeds må uansett finne seg i å være storfavoritter i dagens oppgjør. Med bare ett ligatap på de siste tolv kampene er laget ett av formlagene i Premier League. En tredjeplass i ligaen er det naturlige målet for David O'Learys mannskap.

- Vi har ingen garanti for at vi avanserer i Champions League. Derfor er det utrolig viktig at vi kvalifiserer oss for Europa gjennom ligaen, sier Mills.

Med unntak av Robbie Keane, som kanskje erstatter Alan Smith på topp, stiller Leeds trolig med de samme elleve som slo Deportivo La Coruna i Champions League onsdag. Hos Southampton er både Jason Dodd og Kevin Davies tilbake etter skade, mens Hassan Kachloul testes like før kampstart.