VIL IKKE HØRE SNAKK OM GULL: - Vi har ingenting å feire, sier Mourinho, som likevel slapp jubelen løs etter at Willian sikret seieren på overtid. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix
VIL IKKE HØRE SNAKK OM GULL: - Vi har ingenting å feire, sier Mourinho, som likevel slapp jubelen løs etter at Willian sikret seieren på overtid. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB ScanpixVis mer

- Ligavinneren vil bli Liverpool eller Manchester City, så vi har ingenting å feire

José Mourinho sier han bare konsentrerer seg om tredjeplassen.

(Dagbladet): Chelsea er tilbake for fullt i kampen om ligagull etter den viktige seieren mot Liverpool på Anfield i kveld.

Da Willian satte inn den avgjørende scoringen tok José Mournho helt av, og banket seg selv på brystet og strakk armene i været til Chelsea-fansen som hadde møtt opp i Liverpool.

I møte med pressen etterpå, begrenset han seg kraftig.

- Ligavinneren vil bli Liverpool eller Manchester City, så vi har ikke noe å feire, sier Mourinho til Sky Sports.

Så til tross for at London-laget bare er to poeng bak ligaleder Liverpool, vil ikke portugiseren høre snakk om ligagull. Chelsea kan uansett vise til en imponerende statistikk mot topplagene.

- Nå kan vi si at vi har vunnet begge kampene mot ligamesteren. Hvis det er Liverpool, så vant vi begge. Hvis det er City, så vant vi begge, sier Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Skal vi tro Mourinho selv, så er det tredjeplassen han har i tankene.

- Med disse poengene trenger vi ett poeng for å bli nummer tre. Det er en god sesong for oss, og en evolusjon på mange måter for dette laget, sier manageren.

Før kampen hadde Mourinho truet med å sende juniorlaget til Anfield, men begrenset seg til å stille med et svekket mannskap.

- Det er nok mange mennesker som ville trodd at vi skulle komme hit og tape 3-0 eller 5-0 slik som andre lag. Det var mange som trodde det var umulig å få et slikt resultat, sier Chelsea-manageren.