Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ligg unna Sol!

Arsenal-manager Arsene Wenger ber Tottenham-fansen om å droppe hatkampanjer mot Sol Campbell.

I går ble det klart at Sol Campbell går fra Tottenham til erkerivalen Arsenal. Både Campbell og Arsene Wenger vet at det setter følelsene i sving hos Spurs-fansen, men Arsenal-sjefen kommer med en innstendig bønn om å ikke sette i gang en hatkampanje mor den nye Arsenal-stopperen.

- Jeg skjønner ikke at en spiller i år 2001 kan bli kritisert for å gå til en klubb en føler er den rette, sier Wenger til The Sun.

- Jeg aksepterer rivalisering og konkurranse, men kan ikke akseptere at en spillers valg skal styres etter hva noen få mennesker føler om klubben.

Men når det er sagt, mener Wenger at Campbell er en spiller som klarer å takle presset.

- Hvis noen kan stå i mot slike ting, så er det Sol. Det som har imponert meg mest med ham er hans karakter og indre styrke, sier Arsenal-sjefen.

Sjøl er Campbell fullstendig klar over at han ikke kommer til å bli elsket når han kommer med Arsenal til White Hart Lane 17. november.

- Jeg vet hva som skjedde med George Graham da han gikk til Spurs etter å ha vært i Arsenal, men det er noe en må regne med. Men jeg ønsker ikke noen konflikt. Fotballen skal spleise folk sammen, sier Campbell.

- Jeg håper bare de virkelige Tottenham-supporterne respekterer min avgjørelse, sier Campbell, som kom til klubben da han var 14 år.

Daniel Wynne i Tottenhams supporterforening håper Campbell kommer til å angre på overgangen til Highbury.

- Dette er den ultimate måten å bedra oss på. Vi er i ferd med å bygge opp noe stort i Tottenham. Det mister han nå og jeg håper han kommer til å angre, sier Wynne.

(Dagbladet.no)

ELSKET OG HATET:</B> Sol Campbell gikk fra Tottenham til erkerival Arsenal. Foto: SCANPIX/AP
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media