Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ligg unna, Victoria!

David Beckham tåler ikke for mye innblanding i klesvalg og frisyrer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrids ferskeste og mest glitrende stjernespiller ruslet rundt i Ho Chi Minh i dag da han uoppfordret begynte å snakke om moter og image.

For tida har 28-åringen håret bundet opp i to knuter, mens han tidligere har vært en trendsetter med mohikaner- og hockeysveis - pluss glattbarbert isse.

Han har heller aldri vært redd til å bryte klesbarrierer - blant annet var han først ut med skjørt for menn for noen år siden.

- De fleste avgjørelsene jeg tar i i forhold til hva jeg gjør med klær og hår er mine egne, sier Beckham til nyhetsbyrået AFP.

Han innrømmer likevel at Spice-kona Victoria indirekte påvirker ham når det gjelder mote.

- Jeg tror Victoria har æren for mye av det jeg tenker om mote og sånne ting. Hun er selvfølgelig min kone, så når jeg spør henne om jeg ser bra ut i noe respekterer jeg hennes mening, sier Beckham.

Beckham har reklamert for alt fra fotballstøvler til solbriller og hårkrem. Han har aldri vært redd for at hans prioteringer skader spillet hans på fotballbanen.

- Jeg setter et kraftig skille. Det må jeg. Jeg er mest lidenskaplig på banen, når jeg går på banen tenker jeg ikke på noe annet, sier han.

Han synes også at reklameoppdragene hans får for mye oppmerksomhet.

- Folk tror jeg gjør masse for sponsorene, mer enn jeg gjør. Det viktigste for meg er faktisk fotballen, og jeg vil aldri la noe komme i mellom.

Etter oppholdet i Vietnam i dag vender Beckham nese hjemover til Storbritannia. Den siste uke har han vært på en Asia-turné som ifølge kilder gir ham over 100 mill. kroner.

Mens Beckham reiste mellom Malaysia og Vietnam holdt kona Victoria seg på et hotell i Bangkok. At Spice-kona ikke stilte i Ho Chi Minh var ingen nedtur for fansen.

Omlag 13 000 mennesker møtte opp på et stadium i hovestaden for å se Beckham trikse med ballen.

(Dagbladet.no)

FRIR TIL UNGE FANS:</B> Noe ble lykkelige i Vietnam i natt norsk tid.