Premier League

- Ligg unna

Fotballekspert Robbie Savage mener det er meningsløst å kritisere Paul Pogba og Ole Gunnar Solskjær etter det missede straffesparket mot Wolverhampton.

I SØKELYSET: Paul Pogba og Ole Gunnar Solskjær har fått skarp kritikk for det missede straffesparket i 1-1-kampen mot Wolverhampton. Foto: NTB scanpix
I SØKELYSET: Paul Pogba og Ole Gunnar Solskjær har fått skarp kritikk for det missede straffesparket i 1-1-kampen mot Wolverhampton. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Man. United - Crystal Palace, kl. 16.00

MANCHESTER (Dagbladet): Det må være et av de mest omtalte straffesparkene i Premier League. Paul Pogba misset fra ellevemeteren i 1-1-kampen mot Wolverhampton mandag. Så var helvete løs.

Hvorfor «stjal» han det fra Marcus Rashford? Hvorfor har Solskjær utpekt to straffeskyttere i Manchester United? Hvorfor har han ikke vist vei og retning ved å velge en klar nummer én?

Spørsmålene har haglet de siste dagene. Det er blitt stilt spørsmål ved svakt lederskap hos Solskjær - i og med at han tillot at det oppsto «en forvirring» mellom Pogba og Rashford. Tidligere Premier League-spiller, nå ekspert, Robbie Savage mener alt bare er tull.

- Ingen gjorde feil

- Ligg unna Paul Pogba og Ole Gunnar Solskjær etter straffesparket som kostet Manchester United seieren over Wolverhampton. Ingen av dem gjorde noen feil. Det konstruerte raseriet viser bare at folk leter etter en unnskyldning for å slakte United, skriver Savage i sin spalte i Daily Mirror lørdag.

Spilleren, som var innom blant annet Manchester United på 90-tallet, fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer