Ligger an til halvfullt Ullevaal

Men kommunikasjonsdirektøren i NFF håper på mange flere mot Sveits tirsdag.

TRENGER STØTTE:  Det var glissent på Ullevaal stadion da Tarik Elyounoussi og resten av det norske landslaget kapret tre viktige poeng mot Kypros fredag. Mot Sveits går billettsalget noe bedre, men det er fortsatt ikke solgt mer enn 13 000 billetter til tirsdagens toppkamp i gruppe E.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
TRENGER STØTTE: Det var glissent på Ullevaal stadion da Tarik Elyounoussi og resten av det norske landslaget kapret tre viktige poeng mot Kypros fredag. Mot Sveits går billettsalget noe bedre, men det er fortsatt ikke solgt mer enn 13 000 billetter til tirsdagens toppkamp i gruppe E. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange seter sto tomme da Norge slo Kypros 2-0 på landslagsarenaen fredag.

11 295 tilskuere var ikke noe å hoppe i taket for, men kommunikasjonsdirektør i Norges Fotballforbund, Svein Graff, kan opplyse at billettsalget til tirsdagens oppgjør mot Sveits går litt bedre.

- Mandag morgen var det solgt omlag 13 000 billetter, men jeg har ikke noen oppdateringer etter det foreløpig. Vi håper og tror at det kommer langt flere enn det naturligvis. Nå er det jo blitt veldig spennende etter det som skjedde med både oss og de andre lagene fredag, sier han.

- Hvor viktig er det at det norske folk møter opp og støtter landslaget tirsdag?

- Det kan være helt avgjørende, og utgjøre forskjellen på VM-billett eller ikke, så folk må absolutt komme på kamp, sier han.

- Kjøp billetten i dag
Graff oppfordrer folk som vil på Ullevaal, til å ikke å vente med å kjøpe billett på stadion kampdagen.

- Det klart beste er å kjøpe kampbillett via Billettservice i dag, og printe den ut og ta den med på stadion i morgen.

- Vi har bemannet alle mulige billettluker, men dersom det kommer for mange mennesker som skal kjøpe billett samtidig, og det oppstår lange køer den siste halvtimen før avspark, er det begrenset hvor mange man klarer å håndtere. Da kan folk risikere å ikke få kjøpt billett, avslutter kommunikasjonsdirektøren i NFF.

Viktig kamp
Etter seieren over Kypros, gjorde Drillos menn et byks på tabellen, og er nå oppe på andreplass i gruppe E med 11 poeng.

Tirsdagens motstander Sveits troner øverst med 15 poeng, men med norsk seier på Ullevaal i morgen, vil Drillos elever for alvor være med i kampen om gruppeseieren og en direkte plass i Rio-VM neste år.

Så gjenstår det å se om Ullevaal stadion kan «gjenoppstå», og hjelpe det norske landslaget med å komme enda nærmere nettopp det målet.

Svaret får vi tirsdag kveld.

VIL FYLLE STADION:  Kommunikasjonsdirektør i NFF, Svein Graff (t.h.), håper det norske folk kjenner sin besøkelsestid når Drillo & co tar imot Sveits på Ullevaal tirsdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
VIL FYLLE STADION: Kommunikasjonsdirektør i NFF, Svein Graff (t.h.), håper det norske folk kjenner sin besøkelsestid når Drillo & co tar imot Sveits på Ullevaal tirsdag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer