Alpint:

Ligger an til karrierebeste etter tirsdagens pallplass: - Jeg ble sjokkert

Nina Løseths besteplassering sammenlagt i verdenscupen er nummer ni. Den kan hun slå i år.

BLE SJOKKERT: Nina Løseth trodde ikke hun ville få det grønne lyset etter å ha kjørt etter Mikaela Shiffrin i går. Foto: AFP PHOTO / APA / BARBARA GINDL / NTB Scanpix
BLE SJOKKERT: Nina Løseth trodde ikke hun ville få det grønne lyset etter å ha kjørt etter Mikaela Shiffrin i går. Foto: AFP PHOTO / APA / BARBARA GINDL / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tirsdag kjørte Nina Løseth (27) fra Ålesund inn til sin sjette pallplassering i karrieren da hun ble nummer to i gårsdagens slalåm i østerrikske Flachau.

Til tross for at hun har vært med i World Cup-«gamet» i elleve år, har det klaffet litt mer for henne denne sesongen enn tidligere.

Med seks topp ti-plasseringer så langt denne sesongen, ligger Løseth på åttendeplass i sammendraget. Holder det seg hele veien inn, vil det bli karrierebeste for Ålesund-jenta, som ble nummer ni sammenlagt ifjor.

- Haha, gjør jeg det? Det visste jeg ikke. Jeg tenker ikke så mye på det, jeg tenker bare på storslalåmen som er 24. januar. Ikke en gang VM er i tankene mine, innrømmer Løseth.

Hjem for første gang i år

- Hva, ikke VM engang?

- Hehe, nei. Jeg tar ett renn av gangen. VM blir for langt fram, tenker man mye på det blir det feil bruk av energi.

Når Dagbladet ringer 27-åringen, står hun på flyplassen på vei hjem fra Østerrike, klar for seks dager hjemme før hun skal ut og reise igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer