Ligger an til thriller. Manchester United lever farlig i gruppe B

Møter gruppelederen i siste og avgjørende runde.

• Manchester United - PSV Eindhoven 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Det første oppgjøret mellom lagene i september endte med at poengene ble værende i Nederland, etter PSVs 2-1-seier.

Kampen huskes kanskje best på grunn av at Luke Shaw pådro seg et stygt beinbrudd - som fortsatt gjør at han ikke kan spille.

Heller ikke i aften greide United å overliste PSV.

Det gjør at det fortsatt er ganske åpent i gruppe B i Champions League - med én runde igjen. Wolfsburg leder gruppa etter seieren mot CSKA Moskva, med ni poeng. United innehar andreplassen med åtte poeng, mens PSV er på tredje med sju poeng.

Dermed ligger det an til en skikkelig thrillerkamp når United gjester Wolfsburg i siste runde, og hjemmesterke PSV får besøk av CSKA Moskva. United må vinne i Wolfsburg, om PSV vinner.

- Nå må vi til Tyskland for å vinne, og det er ikke ideelt. Det var ikke det vi ønsket oss foran denne kvelden. Men det blir en kamp vi er fullt i stand til å vinne, sa Wayne Rooney etter kampen.

United best Manchester United hadde flere store sjanser i første omgang, ved blant andre Morgan Schneiderlin og Anthony Martial. Førstnevntes forsøk ble reddet på strek rett etter 30 spilte minutter, mens Martials skudd fra kort hold ble reddet av Jeroen Zoets venstrefot.

Det var hjemmelaget som hadde det meste av ballbesittelsen de første 45 minuttene, men gjestene fra Nederland var godt organisert bakover, og keeper Zoets sørget for at Louis van Gaals menn ikke fikk uttelling.

Over i andre omgang åpnet United omgangen med flere sjanser, men uten at det ble altfor farlig for PSV. Gjestene kom på en god kontring rett før 70 minutter var spilt, men avslutningen Jürgen Locadia var ikke like helhjertet.

Lingard brente sjanse Etter kontringen var det gjestene som tok over kontrollen, og sørget for at de røde fikk problemer.

Bedre ble det ikke for Manchester United da Jesse Lingard satte en stor sjanse rett over tverrligger fra kort hold, etter innlegg fra Ashley Young.

PSV rundspilte United på midtbanen til tider, men slet med å komme til de helt store sjansene.

- Vi hadde mer enn nok sjanser til å vinne, og til å gi oss selv et annet utgangspunkt foran den siste kampen, sa midtstopper Chris Smalling.

Det ble lite magi på Drømmenes teater i kveld, og dermed benyttet publikum også sjansen til å komme seg hjem litt tidligere enn planlagt.

MÅLLØST: Verken Manchester United eller PSV greide å score på Old Trafford i kveld. Her etter at Jesse Lingard nettopp har brent sin store sjanse. Foto: NTB Scanpix
MÅLLØST: Verken Manchester United eller PSV greide å score på Old Trafford i kveld. Her etter at Jesse Lingard nettopp har brent sin store sjanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer