Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lightning ydmyket Capitals

En seier unna semifinale.

Lightning gikk videre til semifinale med 4-0 i best av sju kamper. Avansementet ble sikret med 5-3-seier onsdag. Foto: Bruce Bennett / Getty Images / AFP / Scanpix
Lightning gikk videre til semifinale med 4-0 i best av sju kamper. Avansementet ble sikret med 5-3-seier onsdag. Foto: Bruce Bennett / Getty Images / AFP / Scanpix Vis mer

Exiten allerede i 2. runde var langt fra forventningene til Capitals, som var det beste laget i øst i grunnspillet.

Lightning gikk videre til semifinale med 4-0 i best av sju kamper. Avansementet ble sikret med 5-3-seier onsdag.

Sean Bergenheim scoret to ganger og hjalp hjemmelaget fra Florida til 3-2-ledelse etter to perioder. Marc-Andre Bergeron og Martin St Louis trygget ledelsen i siste periode, mens Capitals reduserte én gang.

For Capitals ble det igjen fiasko i sluttspillet. De fire siste årene er ikke laget gått forbi 2. runde.

- De ønsket å vinne, og vi ønsket å vinne. Til slutt måtte noen tape. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si nå, sa Capitals-stjernen Alex Ovetsjkin.

Boston holder pusten Boston Bruins leder 3-0 sammenlagt mot Philadelphia Flyers etter 5-1-seier onsdag.

Men Bruins-fansen tar ingenting på forskudd. I fjor ledet også Massachusetts-laget 3-0 mot Flyers, men tapte de fire neste kampene. Flyers gikk hele veien til Stanley Cup-finalen, men der ble det tap mot Chicago Blackhawks.

- Vi hadde stor selvtillit i fjor, kanskje for stor. Vi vet de aldri gir opp. Det er et lag som kjemper til det siste, så vi må gi alt i den fjerde kampen. De kommer ikke til å gi oss seieren, sa Bruins-målvakt Tim Thomas, som stoppet 40 skudd.

Zdeno Chara scoret to av målene for Bruins onsdag. Lagene møtes igjen i Boston fredag.

Avgjorde i forlengning I Detroit gikk hjemmelaget på et nytt tap mot San Jose Sharks. Gjestene vant 4-3 etter forlengning og leder 3-0 sammenlagt. Devin Setoguchi scoret seiersmålet 9.21 minutter ut i «sudden death».

Sharks trenger kun én seier til for å ta seg til semifinale.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media