GIKK I BAKKEN: Tim_Robin Lihaug tapte mot tyske Arthur Abraham. Foto: Scanpix
GIKK I BAKKEN: Tim_Robin Lihaug tapte mot tyske Arthur Abraham. Foto: ScanpixVis mer

Lihaug rystet at tysk stjerne. Trener Hansvoll måtte kaste inn håndkleet

Tim-Robin Lihaug var med lenge, men i runde åtte hadde stjerna Arthur Abraham fått inn for mange tunge treff, og trener Thomas Hansvoll kastet inn håndkleet i ringen.

6000 tilskuere i glovarme Max-Schmeling-Halle i Berlin ventet norske Lihaug i hans største kamp så langt i karrieren. På motsatt ringside sto barndomsidolet Arthur Abraham.

Den første runden brukte de to til å kjenne på hverandre.

– Abraham er åpenbart usikker. Han kjører ikke raidene sine. Det er veldig bra av Tim-Robin, sa Viasat-kommentator Ole Petter Westereng.

Andre runden gikk til Lihaug, men etter to gode runder av den norske bokseren kjørte Abraham på i runde fem. Med ett minutt igjen av runden slet den norske bokseren kraftig, men 23-åringen red av stormen.

– Et kritisk øyeblikk i kampen for Tim-Robin, sa Westereng.

I runde seks og sju senket Lihaug guarden sin, og en tydelig ustø nordmann måtte tåle at en tydelig sliten og svett Abraham gikk for knockout.

Men selv om tyskeren var sliten klarte 36-åringen i runde åtte å få Lihaug ned for telling. Selv om nordmannen reiste seg kastet Abraham seg fram for å få inn flere slag. Trener Thomas Hansvoll så seg nødt til å kaste inn håndkleet, dermed var det hjemmefavoritten som stakk av med seieren. (©NTB)