TAPTE: Proffbokser Tim-Robin Lihaug (25) bokset lørdag sin 20. kamp som profesjonell i Riga, Latvia. Kampen ble bokset under turneringen "World Boxing Super Series".
Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
TAPTE: Proffbokser Tim-Robin Lihaug (25) bokset lørdag sin 20. kamp som profesjonell i Riga, Latvia. Kampen ble bokset under turneringen "World Boxing Super Series". Foto: Mariam Butt / NTB scanpixVis mer

Tim-Robin Lihaug fikk det tøft mot russiske Sergey Gorokhov

Lihaug vil ikke spekulere i fremtiden etter nytt tap: - Jeg var ikke god nok

Tapte på poeng.

Tim-Robin Lihaug bokset lørdag kveld en av karrierens viktigste kamper. Ifølge hans egen manager kunne bokseren vurdere å legge opp om det ikke ble seier, og det ble en jevn kamp mot russiske Sergey Gorokhov.

Til slutt endte det imidlertid med tap for den norske bokseren, som ikke vil spekulere i fremtiden allerede nå.

- Det eneste jeg vet om fremtiden min nå er når jeg skal fly hjem i morgen. Jeg tenker ikke på noe annet nå, men skal samle meg med teamet etter noen dagers hvile og se hva vi gjør videre, sier han til Dagbladet.

Lihaug tapte sin forrige kamp mot tsjekkeren Tomas Adamek i Spektrum 24. februar, og var avhengig av et godt resultat mot Gorokhov for å klatre på rankingen.

Før kampen mot Lihaug hadde russeren gått 10 kamper i sin profesjonelle karriere. Åtte av disse hadde endt med seier. Nordmannen hadde vunnet 16 av 19 mulige i sin boksekarriere.

- Riktig vinner

Etter flere jevne runder i starten, festet russeren grepet om kampen etter hvert.

- Jeg tror Tim trenger en knockout for å vinne nå. Han ligger under på poeng, sa Viasports kommentator.

Ingen av bokserne klarte å slå knockout på motstanderen, og de to sto ut de ti rundene.

Til slutt ble det avgjort på poeng, og ifølge dommerne var det russeren som hadde vært den dominante i ringen. Han vant med sifrene 99-97, 97-93, og 100-96.

- Det er riktig vinner, det er det ikke noe tvil om, var konklusjonen fra kommentatoren.

- Ikke god nok

Den vurderingen er Lihaug selv enig i.

Han hadde høye forhåpningen før kampen, men måtte til slutt anerkjenne at russeren var best.

- Han var dessverre en bedre bokser enn meg i kveld. Jeg har hatt en utrolig bra oppkjøring, men fikk det ikke ut i ringen i kveld. Jeg var rett og slett ikke god nok, mener bokseren.