Like dårlig under Klopp: - Det mest skuffende øyeblikket i hele min Liverpool-tid

Tøff start for den tyske manageren.

TØFF START: Jürgen Klopp står med like dårlig statistikk som Brendan Rodgers. Foto: NTB Scanpix
TØFF START: Jürgen Klopp står med like dårlig statistikk som Brendan Rodgers. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool har ikke vunnet på fire kamper, og tapte tidligere i dag hele 3-0 mot nyopprykkede Watford - et lag som riktignok har imponert denne sesongen.

Det betyr at Jürgen Klopp står med en like dårlig statistikk som eks-manager Brendan Rodgers da han ledet de røde i begynnelsen av denne sesongen.

På åtte kamper i ligaen sto Rodgers bokført med 3-3-2 på åtte kamper. Klopp har på sin side 3-3-3 på sine ni første kamper i sjefsstolen i Premier League (se egen faktaboks i høyremargen).

- Skuffende De tallene viser at det skal mer til enn et managerskifte for at Liverpool skal bite godt fra seg på sikt.

- Det er det mest skuffende øyeblikket i hele min tid i Liverpool, sier Klopp følge Liverpool Echo etter Watford-kampen.

De røde har, som så mange andre storlag, slitt med skader denne sesongen. Disse skadene, kombinert med svakt forsvarsspill på dødballer imot og lite kreativitet i etablert angrep, gjør denne sesongen til en stor skuffelse.

Alle kan skjønt være enige om at Premier League er merkelig denne sesongen, med lag som Liverpool, Chelsea og Manchester United som sliter i motvind. Liverpool har slått lag som Manchester City og Chelsea på bortebane, men har tapt mot lag som West Ham og Crystal Palace på hjemmebane.

Jobber med saken Jürgen Klopp svarte følgende da han ble spurt om hva som gjør at Liverpool ikke klarer å være gode over tid:

- Hvis jeg kunne forklare det, tror du da vi ville spilt som vi gjorde? vi jobber med det, hver eneste dag. Etter kampene mot Southampton og Manchester City tenkte alle «wow», men det var en side av hva vi kan gjøre. Vi så den andre siden i dag, og det er ting vi må jobbe med.

Han var naturlig nok skuffet over resultatet, men det var én ting som skuffet han mer.

- Situasjonen er ikke så dårlig. I dag var det dårlig, et veldig dårlig resultat. Men jeg er mer skuffet over reaksjonen på den første scoringen. Vi må jobbe med det, sier Klopp.

For det var et resignert mannskap i røde drakter på gressmatta da Watford tok ledelsen etter tre minutter. De evnet aldri å reise seg etter kalddusjen. Kampen føltes i realiteten punktert etter 15 minutter på stillingen 2-0 til hjemmelaget. Da sluttsignalet lød hadde Watford økt antall scoringer til tre - mot Liverpools null.

Liverpool-legende Graeme Souness er blant dem som mener at Liverpool-spillerne rett og slett ikke er gode nok.

Liverpool denne sesongen:

Kamper under Brendan Rodgers:

Stoke (b) 1-0
Bournemouth (h) 1-0
Arsenal (b) 0-0
West Ham (h) 0-3
Manchester United (b) 1-3
Norwich (h) 1-1
Aston Villa (h) 3-2
Everton (b) 1-1

3 seire 3 uavgjort 2 tap (8-10 i målforskjell)

Kamper under Jürgen Klopp:

Tottenham (b) 0-0
Southampton (h) 1-1
Chelsea (b) 3-1
Crystal Palace (h) 1-2
Manchester City (b) 4-1
Swansea (h) 1-0
Newcastle (b) 0-2
West Bromwich (h) 2-2
Watford (b) 0-3

3 seire 3 uavgjort 3 tap (12-12 i målforskjell)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer