Roman Abramovitsj

Like etter dette lettet privatflyet

Chelsea-eier Roman Abramovitsj (55) ble mandag kveld avbildet på flyplassen i Tel Aviv. I dag landet privatflyet hans i Moskva.

PÅ REISEFOT: Roman Abramovitsj fotografert på flyplassen Ben Gurion i Tel Aviv i Israel mandag kveld. Like etter skal et privatfly tilknyttet den russiske oligarken ha lettet fra flyplassen. Foto: Reuters
PÅ REISEFOT: Roman Abramovitsj fotografert på flyplassen Ben Gurion i Tel Aviv i Israel mandag kveld. Like etter skal et privatfly tilknyttet den russiske oligarken ha lettet fra flyplassen. Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag dukket det opp en rekke bilder av Chelsea-eier Roman Abramovitsj.

Ifølge Reuters, som har fått tak i bildene, viser bildene den Putin-tilknyttede oligarken i VIP-avdelingen på Ben Gurion lufthavn i Tel Aviv mandag kveld.

På flyplassen befant også hans Gulfstream privatfly seg.

En kilde forteller til Reuters at flyet ankom Tel Aviv fra Moskva søndag. Mandag kveld skal de ha flydd fra Tel Aviv til Istanbul, skriver nyhetsbyrået.

Reuters kunne ikke uavhengig bekrefte at Abramovitsj gikk om bord på flyet i Tel Aviv mandag kveld. Flyet gjorde en kort stopp i Istanbul før det tirsdag morgen skal ha landet i Moskva, viser sporing fra Flightradar24.

Istanbul-tilknytning

Reuters melder at selskapet AB Grup Holding med base i Istanbul, skal være interessert i å kjøpe Chelsea Football Club fra Abramovitsj. Selskapets leder Muhsin Bayrak uttalte forrige uke at han hadde snakket med Chelsea-eieren om salgsprosessen.

Samtidig hevder Bild at Gerhard Schröder møtte Abramovitsj i den russiske hovedstaden forrige uke.

- Schröder møtte ikke bare den russiske presidenten Vladimir Putin, men også oligarken Roman Abramovitsj, skriver Bild.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer