- Like glad i fansen

Gerard Houllier sier drapstruslene ikke har endret hans kjærlighet til Liverpool.

(Dagbladet.no): Liverpool-spillerne ga sjefen sin den beste tenkelig støtte på banen de slo Levski Sofia 4-2 på bortebane i Uefa-cupen i går. Liverpool gikk videre med 6-2 sammenlagt.

Etterpå snakket Gerard Houllier for første gang om dødstruslene som ble kjent tirsdag kveld. for tre uker siden mottok franskmannen et brev der det sto at han måtte fratre stillingen som Liverpool-sjef. Ellers ville livet hans være i fare.

Lidenskap

- Jeg nevnte ikke truslene for noen fordi jeg ikke ville at noen skulle bekymre seg om dem. De påvirker ikke min kjærlighet til byen og begeistringen for klubben og fansen. To tusen reiste hit i kveld og viste sin støtte. Det (truslene) påvirker ikke min lidenskap for jobben, sa han på pressekonferansen etter kampen.

Han fortalte at det var få som visste om truslene, men at han var nødt til å fortelle politiet om innholdet i trusselbrevet.

- Det smertet meg, fordi familien min da ville få vite om det. Min første reaksjonen var å holde det for meg selv, men dette kommer ikke til å påvirke mitt engasjement for jobben. En manager må heve seg over slikt.

- Takk

Gerard Houllier har fått sin dose av opp- og nedturer også tidligere i Liverpool-karrieren. I går forklarte han hva som gir krefter og nytt pågangsmot, og benyttet anledningen til å takke.

- Det som gjør deg sterk i jobben, er forholdet du har til folk du arbeider med og folk du jobber for, og det inkluderer supporterne. Jeg må si et takk, det er til spillerne og supporterne som har reist så lang og i slik kulde.

STOLT: - Vi spilte god fotball, sa Gerard Houllier etter kampen i går kveld.