- Like glad i fansen

Gerard Houllier sier drapstruslene ikke har endret hans kjærlighet til Liverpool.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Liverpool-spillerne ga sjefen sin den beste tenkelig støtte på banen de slo Levski Sofia 4-2 på bortebane i Uefa-cupen i går. Liverpool gikk videre med 6-2 sammenlagt.

Etterpå snakket Gerard Houllier for første gang om dødstruslene som ble kjent tirsdag kveld. for tre uker siden mottok franskmannen et brev der det sto at han måtte fratre stillingen som Liverpool-sjef. Ellers ville livet hans være i fare.

Lidenskap

- Jeg nevnte ikke truslene for noen fordi jeg ikke ville at noen skulle bekymre seg om dem. De påvirker ikke min kjærlighet til byen og begeistringen for klubben og fansen. To tusen reiste hit i kveld og viste sin støtte. Det (truslene) påvirker ikke min lidenskap for jobben, sa han på pressekonferansen etter kampen.

Han fortalte at det var få som visste om truslene, men at han var nødt til å fortelle politiet om innholdet i trusselbrevet.

- Det smertet meg, fordi familien min da ville få vite om det. Min første reaksjonen var å holde det for meg selv, men dette kommer ikke til å påvirke mitt engasjement for jobben. En manager må heve seg over slikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer