– Like mye en del av landslaget som de andre

Henrik Kristoffersen følte han måtte prøve noe nytt for å utvikle seg.

FORNØYD: Henrik Kristoffersen sier han er fornøyd med avtalen han har fått. Video: Frank Karlsen. Reporter: Magnus Gamlem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RÆLINGEN (Dagbladet): Henrik Kristoffersen tilbrakte deler av vinteren i en rettssal i Oslo tingrett, hvor han gikk på et sviende tap mot Norges Skiforbund. Nå ser stjernealpinisten framover, og starter oppkjøringen mot det som skal bli nye seire i alpinbakken.

24-åringen har kjempet for å få kjøre med Red Bull-logoen på hjelmen, men tingretten slo fast at det er skiforbundet som eier denne reklameplassen. Kristoffersen valgte å ikke anke saken, og har skrevet under en treårig landslagsavtale hvor skiforbundet legger økonomisk og praktisk til rette for et sportslig tilpasset, individuelt opplegg utenom konkurranser.

Kristoffersen sier han er fornøyd med den nye avtalen, og gir æren til Ola Evjen, lederen i alpinkomiteen, for at det i det hele tatt ble en avtale. Kristoffersen mener det er viktig å utfordre seg selv, og sier dette om hvorfor det var så viktig å få et spesialtilpasset opplegg:

- Jeg skal holde på med dette i ganske mange år, så det er greit å ha litt variasjon og tørre å prøve noe nytt. Man må prøve og feile om man skal komme videre. Det er ikke alt som fungerer på første forsøk, men hvis man gjør det samme hele tiden går man inn i et spor. Nå har vi vært 2-3-2-3 i sammenlagtcupen eller noe sånn de siste fire åra. Da må man prøve noe nytt for å ta det siste steget, mener han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer