- Like sliten som Steffen

OSLO/TRONDHEIM (Dagbladet): - Det ble nok en del skriking etter at Norge vant og Steffen scoret seiersmålet, for jeg kjenner at jeg er litt hes nå, smiler mamma Bente Iversen dagen etter den fantastiske triumfen over Spania.

Totalt utladet satt hun hjemme i stua i Martin Stokkens vei på Byåsen sammen med begge døtrene sine og to venninner av den ene datteren etter at milepælen i norsk fotballhistorie var - ja, nettopp - historie, sånn cirka klokka 19.50 tirsdag kveld. - Hvordan skal man beskrive hvor deilig det var? Jeg mangler ord, det må nesten oppleves. Her i stua var det krigsdans, tårer og alle hoppet rundt. Og i natt fikk jeg nesten ikke sove, ler Bente Iversen.

Best hjemme

Når sønnen spiller kamp på TV følger hun alltid med hjemmefra. Å se kampene på storskjerm på en eller annen restaurant er uaktuelt. - Jeg liker best å sitte hjemme, slik at jeg kan få utbruddene for meg selv. Etter kamp er jeg nesten like sliten som Steffen. Iallfall når det er så spennende som denne kampen var. Mot slutten var det helt ulidelig. Det er jo så spesielt når det er din egen sønn som scorer...

MAMMA IVERS: Bente Iversen blar i gårsdagens aviser, hvor sønnen Steffen er på alle førstesidene.