VIF-ledelsen kan ingenting om Vålerengas DNA

Likegyldigheten rundt Vålerenga eter klubben som en kreftsvulst

Vålerengas største problem i enda en ødelagt sesong er ikke nedrykksfaren. Det er likegyldigheten.

MINI-KLANEN: Det er nesten ikke Vålerenga-supportere igjen å be om unnskyldning for alle de dårlige resultatene. De har forlatt klubben. Her prøver Mohammed Fellah å trøste det som er igjen av grunnfjellet etter 0-2 for Stabæk. Nå er det krise. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
MINI-KLANEN: Det er nesten ikke Vålerenga-supportere igjen å be om unnskyldning for alle de dårlige resultatene. De har forlatt klubben. Her prøver Mohammed Fellah å trøste det som er igjen av grunnfjellet etter 0-2 for Stabæk. Nå er det krise. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VÅLERENGA ER I krise, klubben blør fra alle tenkelige sår, og på toppen av VIF-pyramiden sitter en administrerende direktør som mer enn noe annet virker både idéløs, maktesløs og hjelpeløs.

2900 tilskuere på en viktig og skjebnesvanger hjemmekamp (Stabæk), den siste dråpen i et glass fylt av nedturer og elendighet, handler nemlig ikke om kampstart lørdag kveld klokka 20.30.

Det handler mest av alt om at Vålerenga har mistet det.

DET ER SNART ingen som bryr seg om klubben som tilsynelatende er i ferd med å seile rett i dass under fanen "Oslos Stolthet". Frammøtet på Intility Arena sist lørdag forteller mest at selv klubbens grunnfjell forvitrer og er på vei ut med badevannet.

Årsakene er selvfølgelig mange, der elleve seriekamper på rad uten seier er en av dem.

De virkelige problemene stikker langt dypere.

VÅLRENGA SOM INSTITUSJON og idrettslag ble stiftet som Vålerengens Idrettsforening tilbake i 1913. Det er ett hundre og seks år siden. Vålerenga slik vi kjenner dem i dag oppsto i 2017. I beste mening, selvfølgelig, med store vyer og enda større tanker om å gjenreise en såret stolthet i et hus klubben hadde ventet på i over hundre år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer