Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Liker å bli pepet ut

Men Ronaldo mener dommeren var feig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo ble møtt av en massiv fransk pipekonsert i gårsdagens semifinale i VM i fotball.

Det brydde Manchester-United-stjernen seg fint lite om.

- Jeg likte at de pep mot meg, sier Ronaldo ifølge Skysports.

- Jeg er en farlig spiller, kanskje var Frankrike bekymret over å møte en så farlig spiller. Piping bekymrer meg ikke, jeg er her for å gjøre en jobb.

Teater

Zinedine Zidane avgjorde kampen med et straffespark etter at Thierry Henry ble felt etter en halvtime. Henry falt lett, men det var nok en riktig avgjørelse av dommer Jorge Larrionda. Ronaldo, og flere portugisere med ham, prøvde kampen igjennom å kaste seg til straffespark.

Ronaldo mener fortsatt dommeren var feig.

- Vi spilte bra og gjorde vårt beste, men dommeren hjalp oss ikke akkurat, begynner Ronaldo. Og fortsetter med noe som nok bør skrives på kontoen for umiddelbar skuffelse.

UTE AV VM-DANSEN: Cristiano Ronaldo tusler slukøret av banen etter semifinaletapet mot Frankrike. Ronaldo ble pepet ut gjennom hele kampen, men sier han satte pris på det. Foto: REUTERS
UTE AV VM-DANSEN: Cristiano Ronaldo tusler slukøret av banen etter semifinaletapet mot Frankrike. Ronaldo ble pepet ut gjennom hele kampen, men sier han satte pris på det. Foto: REUTERS Vis mer

- Alle som så kampen, kunne se at dommeren ikke var rettferdig. Han turte ikke gi gult kort til de franske spilleren fordi Portugal er et lite land.

Ny god Ronaldo-kamp

Ronaldo spilte en ny god VM-kamp i går, men portugiserne klarte aldri å trenge igjennom et bunnsolid fransk forsvar.

Hurtigtoget og England-dødaren avslutter med å løfte blikket framover.

- Vi må bare jobbe videre - slik blir vi en stor fotballnasjon.