- Liker å tro jeg er i form

VALLE HOVIN (Dagbladet): Ronny Johnsen (33) har ikke spilt en fotballkamp på mange måneder, men føler likevel at han har landslagsformen inne snaue to uker før privatlandskampen mot Nederland på Ullevaal 21. august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Landslagssjef Nils Johan Semb tar tirsdag ut troppen mot Nederland 21. august, og Ronny Johnsen håper på Sembs tillit til den kampen.

- For Semb er det nok ikke heldig at jeg ikke har klubb, men jeg liker å tro at landslagsformen er der. Men ære være individuelle idrettsutøvere. Det er vanskelig å holde seg i form uten å ha et lag å trene med. Derfor er jeg veldig glad for at jeg får lov til å trene med Vålerenga, sier Ronny Johnsen til Dagbladet.

Den klubbløse midtstopperen føler fortsatt han har mye å gi på landslaget og er sulten på EM-sluttspillet i Portugal i 2004, selv om han da vil være 35 år.

- For en midtstopper er det nesten halvungt, smiler Johnsen

God start

Privatlandskampen mot Nederland er siste test før EM-kvalifiseringskampen mot Danmark på Ullevaal 7. september. Og etter landslagsnedturen i den siste VM-kvalifiseringen føler Johnsen det er viktig at Norge nå kvalifiserer seg til et stort mesterskap igjen.

- Landslaget spiller noen viktige kamper framover nå, og det er viktig å få en god start på kvalifiseringen.

1. september stenger overgangsdøra i Europa. Innen den datoen må Johnsen ha ny arbeidsgiver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer