- Liker ikke lette baner

Henrik Bjørnstad føler han la igjen fire slag under åpningsrunden av Buick Invitational. Og at 68 runden burde vært ned mot 64.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LA JOLLA (Dagbladet): - Jeg liker ikke lette baner, sier Henrik Bjørnstad til Dagbladet.no.

- Og banen vi spilte i dag (Torrey Pines North) er akkurat det - lett. Og når det er sånn, så blir jeg bare gående og jage den neste birdien.- Jeg klarer ikke å slappe av å være fornøyd når jeg går av et hull med par.

Sju under par er beste score etter dag en av Buick Invitational. Sånn sett ligger Henrik Bjørnstad meget godt plassert med tanke på videre spill i helgen. Men det kunne altså vært så mye bedre - spesielt eter at han lå to under allerede etter de første hullene.

Etter det ble det mest stanging.

Og mange putter som var nær. Men ikke nær nok. Og det er de som irriterer. Sammen med det håpløse jernslaget han slo fra tee på hull 12 (par 3). Og som endte med rundens eneste bogey.

- Det var grepet som var feil, sier Henrik Bjørnstad. - Og så gjorde jeg ikke noe med det selv om jeg visste at det var feil. Men sånn er det, du tror det skal gå bra. Og så gjør det ikke det.

Det er snakket mye om Henrik Bjørnstad her på Torrey Pines de siste dagene. Først ute var Tiger Woods som sa han kjente igjen navnet, men som ikke husket at han hadde gått en runde med nordmannen i Tyskland for fire år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer