Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Liker ikke sønnen min lenger

David Beckham-pappa Ted langer ut mot Manchester United-manager Alex Ferguson.

Bare et presidentvalg i Barcelona står igjen før Manchester United har ferdigforhandlet salget av Manchester United-kapteinen for omlag 380 mill. kroner.

Mot Beckhams vilje, forteller pappa Ted i The Sun i dag.

- Det er latterlig at dette skjer fordi Fergie ikke liker sønnen min lenger. Det er ille situasjon. Fergie har ikke snakket med David på måneder. Å gjøre dette bak ryggen til David er fryktelig, sier Ted.

Håpet om at sønnen fortsatt er være United-spiller til høsten blir mindre og mindre.

- På tross av alt håper jeg fortsatt at David spiller i Manchester neste sesong, og det gjør han også. Du får dårlig smak i munnen av dette, i og med at Man United er den eneste klubben han vil spille for. Alle vet det. United er livet hans. Det er i blodet hans, sier pappa.

Selv om spilleren har to år igjen av kontrakten vet Beckham-familien at det er manager Ferguson som til slutt bestemmer.

- Det er ingenting vi kan gjøre. Hvis de vil kvitte seg med ham, vil de kvitte seg med ham. Nå må David snakke med Victoria før han bestemmer seg. Dette er urettferdig mot Davids familie, de er bosatt i England og Brooklyn er i barnehage.

Ifølge avisa er pappa Ted på gråtens rand i intervjuet. Det var han som tok med 28-åringen på prøvespill i United for 15 år siden.

Beckhams senior tror også sønnen blir solgt på billigsalg til Barcelona - eller en av de andre klubbene som er interessert.

- Jeg forstår ikke tankegangen. Klubben betalte 30 mill. for Rio Ferdinand, en midtstopper. Nå frå de mindre for en midtbanespiller.

Også spillerforeningsleder Gordon Taylor reagerer på behandlingen av fotballikonet.

- Han blir solgt som en bruktbil, sier han ifølge The Independent.

(Dagbladet.no)

<B>TVANGSFLYTTES:</B> Ifølge pappa skal David Beckham diskutere med kona Victoria hvor paret skal flytte. Her på fest i New York.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media