Likner et gullkjøp

Lillestrøm brukte så godt som hele spillerbudsjettet sitt på å hente spissen Olivier Occean. Så langt ser han ut til å være gull verdt.

Lillestrøm hadde stålkontroll mot seriemester Vålerenga i 75 minutter på La Manga i går. LSK-trener Uwe Rösler var tydelig imponert over sitt eget lags prestasjon.

-  Vi fortsetter der vi sluttet i 2005, vi er stabile og jobber hardt. Jeg er imponert over det vi her presterer mot seriemesterene, sier Rösler.

-  Det lille ekstra

LSK har ambisjoner og håper å ta enda et steg opp fra fjorårets fjerdeplass i serien.

-  Jeg håper Olivier Occean har det lille ekstra som fører oss helt opp i medaljekampen i år, sier Rösler, og påpeker at det er den eneste store signeringen LSK har gjort siden han kom til klubben.

-  Vi har ikke råd til mer enn en slik i året. Vi kan ikke henge med økonomisk i det spillet Vålerenga, Brann og Rosenborg gjør på spillermarkedet, men håper at denne ene store signeringen kan gjøre at vi tar skrittet helt opp, sier Rösler.

Forventningspress

Olivier Occean selv er klar over at forventningene er høye på Åråsen. Og de blir neppe mindre om han fortsetter å spille som i går, da han scoret et mål og var involvert i de to andre - før han gikk i dusjen i pausen.

-  Det føles på en måte bare godt at det er litt press på meg, jeg forventer også mye av meg selv, sier han.Vålerenga fikk to reduseringer helt på tampen.

-  Mot slutten gjorde vi noen bytter mot slutten som gjorde at vi mistet litt av rytmen. Keeperen vår var dessuten ikke helt heldig på de siste to scoringene til Vålerenga, sier Rösler.

• Din kommentar: Hvem blir toppscorer i tippeligaen?

OVERBEVISTE: Lilletrøms ferske spiss, Olivier Occean (t.h.) storspilte mot Vålerenga og Steinar Strømnes.