Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Likt med United

Leicester gikk til pause som serieleder i England. Før dagens kamp hadde laget bare sluppet inn et mål i serien, og det var på straffe. David Unsworth fikk æren av å ødelegge statistikken for hjemmelaget, da han scoret i det 52. minutt. Dagbladet.no fulgte kampen direkte fra kl. 17.00. Og har også fulgt tippeligakampen mellom Lillestrøm og Start.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at Peter Taylor tok over for Martin O'Neill i sommer, har han ført laget til andreplass i Premier Legue. Så langt i sesongen er det bare Leicester og Manchester United som har gått av banen uten tap i England. Kanskje like imponerende var statistikken før dagens kamp, bare et baklengsmål hadde laget sluppet inn, og det kom på straffe mot Ipswich.

Med seier over Everton på Filbert Street ville laget gå til topps på tabellen for første gang siden 1963. Og det så lenge ut til at de ville gjøre nettopp det.

Etter 23 minutter fikk Akinbiyi en pasning fra Neil Lennon, som han satte kontant i mål og 1-0 til hjemmelaget. Ved pause kunne Peter Taylor konstatere at laget lå på toppen av tabellen.

I andre omgang kom Everton veldig sterkt, og presset Leicester tilbake på banen. Selv om Everton hadde spillet kom de ikke til mange farlige avslutninger i begynnelsen av omgangen.

Paul Gascoigne viste gammel storhet, ved først å rundlure Izzet, før han la inn til utligningsmålet i det 52 minutt. Flowers fikk en hånd på ballen, men Unswoth stod umarkert og satte inn Leicesters andre baklengsmål denne sesongen. Dermed ble det bare uavgjort for Leicester, og de ligger forsatt på andreplass på tabellen med like mange poeng som Manchester United.