Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Likviditetskrise i Stavanger

Stavanger Håndball sliter kraftig med likviditeten og har bedt Stavanger Idrettsforening om et kortsiktig lån på 150.000 kroner.

Stavanger Aftenblad skriver at både Viking og Stavanger Idrettsforening ble bedt om å låne ut penger til håndballklubben. For Vikings del var det uaktuelt, og for Stavanger Idrettsforening må saken behandles i styret over påske.

- Vi ble spurt om vi kunne gi et svar innen utgangen av forrige uke. Det var for raskt for oss, men saken skal behandles etter påske, sier Eigil Harstad, som er formann i idrettsforeningen, til Stavanger Aftenblad.

- Vi sliter som alltid med likviditeten i april/mai. Derfor har vi bedt om et lån, sier Geir Lund, formannen i Stavanger Håndball.

Det er ikke bare Stavanger Håndball som sliter rent økonomisk på denne tiden av året. Det gjelder for svært mange håndballklubber, og det topper seg i slutten av sesongen.

- Vi jobber med å sikre jevne inntekter, slik at vi skal slippe å komme i et uføre som dette. Mange kreative innspill er kommet, og nå skal vi se nærmere på dem, sier Geir Lund.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media