United ute av ligacupen

Lille Bristol sendte United ut av ligacupen to minutter ut i overtiden

Bristol sjokkerte og sendte Manchester United ut.

ELLEVILL FEIRING: Bristol sto for litt av ei cupbombe onsdag kveld. Foto: Joe Meredith/JMP/REX/Shutterstock
ELLEVILL FEIRING: Bristol sto for litt av ei cupbombe onsdag kveld. Foto: Joe Meredith/JMP/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bristol City - Manchester United 2-1

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic var tilbake fra start som kaptein, og Paul Pogba var tilbake etter suspensjon for Manchester United i ligacupen onsdag.

Det hjalp lite for Manchester United, som overraskende nok ble sendt ut av ligacupen av Bristol.

Det så lenge ut til å gå mot ekstraomganger, men to minutter på overtid ble Korey Smith matchvinner og sendte Bristol til himmels. Publikum stormet banen i Bristol.

- De var litt heldige, men kjempet mye for å kunne være heldige. De vant kampen i vår beste periode, da vi ikke kunne svare, og da alle ventet på mål fra oss, sier Manchester United-manager José Mourinho ifølge NTB.

- Så jeg må si at de var heldige, men jeg sier gratulerer. Jeg vil ikke si at de kun var heldige. Det viktigste er at de vant, la han til.

Se målene her! VIDEO: Viasat

Yppet seg

Det ble en forrykende fotballkamp i Bristol. Manchester United var gjennom hele kampen best, men Bristol forsøkte seg til de grader, og hadde store sjanser.

Ballen satt også på et tidspunkt i mål for Bristol, men det ble annullert da det kom som følge av at keeper Sergio Romero ble løpt ned da han skulle spille ut ballen.

Ibrahimovic hadde også flere store sjanser i første halvdel av kampen, uten at han klarte å sette dem. Allerede etter ti minutter fikk han en kjempesjanse bare et par meter foran målstreken, som han bredsidet opp via tverrliggeren og ut.

SCORET: Men det var ikke nok. Zlatan Ibrahimovic og United røk på bekostning av Championship-klubben Bristol. Foto: REUTERS/David Klein
SCORET: Men det var ikke nok. Zlatan Ibrahimovic og United røk på bekostning av Championship-klubben Bristol. Foto: REUTERS/David Klein Vis mer

Men lagene gikk i garderoben med 0-0 i målprotokollen.

Sjokkledelse

Og det var Bristol som skulle ta en sjokkledelse.

Etter omtrent 50 minutters spill kom de med et flott angrep, og ballen ble rullet ut til Joe Bryan på kanten. Han kikket opp og banket til. I lengste hjørne, forbi Sergio Romero.

Da tok Ibrahimovic ansvar.

Da Pogba ble felt utenfor Bristols 16-meter, fikk Mancester United frispark. Drømmeposisjon for svensken. Skuddet gikk gjennom muren og i mål.

Det var for øvrig første scoring også etter skadecomebacket.

Romero på bærtur

Men United var litt skjelvne på egen banehalvdel, spesielt da preget av at Sergio Romero flere ganger var helt på bærtur i United-målet.

Romelu Lukaku ble satt på banen i et forsøk på å sikre seier. Han var nære på ved flere anledninger, blant annet sju minutter før slutt da han fikk kranglet seg fram til et skudd fra fem meter. Bristol-keeper Luke Steele vartet opp med en kjemperedning, som han leverte flere av i løpet av kampen.

I stedet var det Bristol som sjokkerte. To minutter ut på overtiden satte de scoringen som sendte Manchester Uniteds stjernegalleri ut av ligacupen.

I den andre kampen møtte Chelsea Bournemouth. Sistnevnte måtte klare seg uten en skadet Joshua King. Willian sendte de blå tidlig i ledelsen, og holdt den helt til få minutter før slutt. Bournemouth utlinket, men da sto Alvaro Morata fram. Spanjolen scoret det avgjørende målet for Chelsea, som er i semifinalene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer