Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lille-John er løs

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset- Vålerenga 0- 3. - Det skjer noe med deg når du har scoret et mål, sier John Carew. - Og fordi jeg fikk det første her kan jeg nesten garantere at det kommer et neste gang også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Carews første mål i årets Tippeliga var det flotteste på Marienlyst i går kveld. Det var bestemt, overlegent og det kom på en solid heading. Og både før og etter den scoringen alle har mast på, var det lyspunkter som indikerer form.

Full kontroll

Hvilket betyr at Vålerengas Lille-John kan være sannspådd.

- Jeg føler det er på gang, sier Carew til Dagbladet. - Etter mye mas den siste tida - folk har jo forlangt at jeg skal score - løsnet det endelig her. Men ærlig talt, det var like mye krig som fotballkamp. Innimellom var det veldig tøft.

Men ikke verre enn at Vålerenga hadde full kontroll.

- Vi er vanskelige å slå, sier Drillo. - Men det er ikke noe nytt, det har jeg sagt før. Og når vi møter Molde neste gang, har jeg Hai Ngoc Tran og Pascal Simpson og velge mellom også. Akkurat det lover veldig bra.

Knallstart

- Vi er fornøyd med sju poeng - vi har fått en knallstart - men vi skulle hatt ni, sier John Carew. - Og nå møter vi fem gode lag i mai. Men heldigvis, vi spiller bedre mot gode motstandere. Og den Molde-kampen kommer til å bli en kjempekamp.

- Vi har mer å gå på, sier Drillo. - Men jeg er fornøyd - dette var klart bedre enn mot Skeid.

Vålerengas overganger hadde større fart og framdrift denne kvelden. Det skaper sjanser. Og da John Carew etter hvert klarte å riste av seg Thomas Wæhler, kom det Drillo liker. Gjennombruddskraft med gift.

- Jeg var nær et par ganger til, sier Carew. - Og så skulle jeg vel hatt et straffespark i andre omgang. Men 3- 0 her er nok. Akkurat nå er vi veldig blide.

<B>CAREWS FØRSTE: </B>John Carew scoret mot Godset i Drammen. Vålerenga tok alle tre poengene og vant komfortabelt med tre mål.