Lille Shrewsbury fra fjerde nivå rystet suverene Chelsea

Reddet av selvmål.

DE GAMLE ER ELDST: 36 år gamle Didier Drogba viste seg tilliten verdig på topp nok en gang. Her setter han inn 1-0 mot et tappert Shrewsbury-lag som til slutt måtte gi tapt 2-1. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY / NTB SCANPIX
DE GAMLE ER ELDST: 36 år gamle Didier Drogba viste seg tilliten verdig på topp nok en gang. Her setter han inn 1-0 mot et tappert Shrewsbury-lag som til slutt måtte gi tapt 2-1. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Shrewsbury-Chelsea 1-2 (0-0)

(Dagbladet): José Mourinho viste at han ikke aktet å ta lett på kveldens motstander fra fjerde nivå i England.

Peter Cech, Filipe Luis, Oscar, Andre Schurrle og Didier Drogba er alle spillere av et litt annet kalilber enn det lille Shrewsbury møter til daglig, men stjernegalleriet til Mourinho måtte slite.

0-1 kom først etter hvilen ved Drogba før Andrew Mangan sendte hele Shropshire til himmels med sin utlikning. Dessverre for de tapre vertene ble Jermaine Grandison kveldens siste målscorere da han headet ballen i eget nett.

Dermed er cupeventyret over for denne gang for Shrewsbury, mens Mourinhos menn må regne med nok en kamp i et allerede tøft kampprogram etter en mindre imponerende forestilling.

Men bredden i laget er det i alle fall ingenting å si på.

José Mourinho var, forestillingen til tross, full av skryt til sine egne spillere.

- Vi visste at det kom til å bli en vanskelig kamp. Jeg hadde fire spillere som spilte på søndag fra start, og de var et eksempel til etterfølgelse. Når du i tillegg har Petr Cech og Jon Obi Mikel som ikke spiller til vanlig, men gjør en kjempejobb her i dag, skjønner man at laget er profesjonelt, sa han til Sky Sports etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer