Lille til topps etter målfest

Slo Lorient 6-3 i utsatt kamp.

HATTRICK I MÅLFEST: Ligue 1-toppscorer Moussa Sow tok uortodokse avslutningsteknikker i bruk da han noterte seg for tre mål i Lilles 6-3 seier over Lorient.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO PHILIPPE HUGUEN
HATTRICK I MÅLFEST: Ligue 1-toppscorer Moussa Sow tok uortodokse avslutningsteknikker i bruk da han noterte seg for tre mål i Lilles 6-3 seier over Lorient.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO PHILIPPE HUGUEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fransk 1. divisjons toppscorer Moussa Sow gjorde hattrick og sendte Lille til tabelltoppen med 6-3 i den utsatte kampen mot Lorient søndag.

Lorient skulle egentlig gjestet Lille lørdag, men et kraftig snøvær gjorde at kampen ble utsatt en dag. Det så ikke ut til å gå ut over lagenes scoringsform.

Bortelaget tok ledelsen ved Kevin Gameiro etter bare sju minutter, men Sow var raskt frempå og utlignet fire minutter senere. Deretter laget Lorients Maxime Baca selvmål, før Gameiro sørget for 2-2 til pause med sin annen scoring for dagen.

Og spenningen var ikke over med det. Moussa Sow fikset 3-2 i starten av annen omgang, men Lorient utlignet på ny ved Lynel Kitambala etter 57 minutter.

- Nydelig kamp Men lenger klarte ikke bortelaget å holde følge. Gervinho gjorde 4-3, og Sow fullførte sitt hattrick åtte minutter før slutt. Like etter ble Lorient-keeper Fabien Audard utvist, og Pierre-Alain Frau fastsatte resultatet til 6-3.

- Det var en super kamp. For en nydelig kamp. Men for å spille en så bra kamp trenger man to lag, og Lorient spilte også veldig bra. Det var en sann glede å se på, sa Lilles trener Rudi Garcia etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer