Lille-Tvedten (2) har begynt å tricke som pappa

- Han er lysår foran mora si.

DEN SKAL TIDLIG TRICKES...: Luka Tvedten (2) liker å studere pappa Håvard på banen, og kopiere triksene selv. - Luka er helt vill etter å trene med ball, sier Aalborg-proffen. Foto: havardtvedten.com
DEN SKAL TIDLIG TRICKES...: Luka Tvedten (2) liker å studere pappa Håvard på banen, og kopiere triksene selv. - Luka er helt vill etter å trene med ball, sier Aalborg-proffen. Foto: havardtvedten.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Trickskuddene og det rappe håndleddet er Håvard Tvedtens varemerke som håndballspiller.

De tekniske finessene er et resultat av mange års trening - i sine yngre dager sto Tvedten ofte alene ved et mål og skrudde ballen rundt en stol.

Sønnen hans Luka (2) vil tilsynelatende ikke være noe dårligere.

Skyter på Erevik I en video Tvedten selv har publisert på sin hjemmeside, viser toåringen at han allerede har skjønt prinsippene for et trickskudd. Fra nesten død vinkel kaster han ballen i mål, og like etter forsøker han å forklare mamma Guro Fostervold hvordan det hele skal gjøres.

«Luka er helt vill etter å trene med ball. Han skal prøve ut alt. Denne videoen er fra slutten av mars, og ballen skrur lekkert inn fra nesten «død» vinkel. Helt sjef!», skriver landslagskanten selv.

Til Dagbladet forteller han at Luka ofte kommer ut på parketten etter Aalborg-treningene.

- Han kommer når vi er ferdig å trene, og skyter på Ole (Erevik, landslagskeeper) i målet. Han har holdt på med ball siden han var noen måneder gammel og lå i vugga. Han har alltid syntes det er gøy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer