Lillebror Ingebrigtsen med sterkt sololøp og ny pers

Men likevel misfornøyd.

MISFORNØYD: På tross av ny personlig rekord, var Filip Ingebrigtsen likevel misfornøyd med tiden. Han ville under 3.40. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
MISFORNØYD: På tross av ny personlig rekord, var Filip Ingebrigtsen likevel misfornøyd med tiden. Han ville under 3.40. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Filip Ingebrigtsen løp alene i 1200 meter og stormet i mål på 3.42,37. Det var solid ny personlig rekord, men likevel var han litt misfornøyd med at tiden ikke var under 3.40.

- Målet mitt var å løpe under 3.40 minutter, og det trodde jeg kunne gå helt til jeg var i mål, selv om jeg måtte løpe alene det meste av tiden, sa Ingebrigtsen til NTB.

Han slo toeren i løpet med 1,24 sekund og fikk det litt tungt på de aller siste meterne, men holdt veldig bra langt foran resten av feltet. Det var briten James Brewer som tok annenplassen med 3.43,61.

- Før start fryktet jeg for at jeg måtte gjøre dette løpet helt på egen hånd og løpe alene. Det har skjedd i tre av fire løp i år, sa 20-åringen.

- Jeg holdt ikke helt inn, men satte personlig rekord. Likevel kan jeg ikke være helt fornøyd med dette, for jeg har mer inne, men jeg har klart å holde Henrik (storebror) bak meg på noen treninger i det siste, og det har gitt selvtillit, sa mellomdistansetalentet.

Han satser først og fremst mot U23-EM i Tammerfors denne sesongen.

(NTB)