Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillebror Northug tar ikke til seg næring: - Jeg sliter

Melder forfall til Davos.

SLITER MED MAGEN: Langrennsløperen Tomas Northug mister trolig alle verdenscuprennene før jul. Han sliter med en ugrei mage, skriver Trønder-Avisa.
En småsyk Petter Northug stoover rennet.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
SLITER MED MAGEN: Langrennsløperen Tomas Northug mister trolig alle verdenscuprennene før jul. Han sliter med en ugrei mage, skriver Trønder-Avisa. En småsyk Petter Northug stoover rennet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Langrennsløperen Tomas Northug mister trolig alle verdenscuprennene før jul. Han sliter med en ugrei mage, skriver Trønder-Avisa.

Han måtte melde forfall til kommende helgs verdenscup i Davos, og nå er det også usikkert med rennene i italienske Toblach.

Mellomste bror Northug har hatt en litt trøblete start på sesongen. Foran Beitostølen slet han med et vondt kne etter et fall på trening. Han viste derimot bra form i Bruksvallarna helgen etter, men under norgescupåpningen på Gålå begynte han å slite og kroppen spilte ikke på lag.

Han kontaktet derfor lege Are Løset, men han har ikke klart å stille noen endelig diagnose.

- Status er at Tomas høyst sannsynlig har hatt magetrøbbel, tilsvarende som oppkast uten å være direkte dårlig. Det tar litt tid før vi vet hvor lang tid kroppen trenger for å komme tilbake, sier Løset til avisen.

- Jeg har plagdes i det siste. Jeg får ikke tatt til meg næring og sliter sånn sett, sier Tomas Northug.

Han har tatt fri fra treningen og blir fulgt opp av legen. Han er derimot usikker på når han blir å se i skirenn igjen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media