Lillebror Northug tatt av politiet med rulleski på autobahn

- Et uvanlig møte, sier tysk politi.

RULLESKI OG BENSINKANNE: Dette bildet ble tatt av Tomas Northug av politiet etter at han ble stoppet mens han gikk på rulleski langs Autobahn i Tyskland. Foto: Politiet.
RULLESKI OG BENSINKANNE: Dette bildet ble tatt av Tomas Northug av politiet etter at han ble stoppet mens han gikk på rulleski langs Autobahn i Tyskland. Foto: Politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Langrennslandslaget var nylig på samling i Oberhof i Tyskland, og den tyske nettavisen In Südthüringen meldte at en av de norske langrennsløperne ble stoppet av politiet mens han gikk på rulleski langs Autobahn.

Otto Ulseth er pressekontakt for herrelandslaget, og bekrefter overfor Dagbladet at det er Tomas Northug (21) som forrige onsdag ble stoppet med rulleski langs den trafikkerte motorveien.

- Ja, det stemmer at det er Tomas som er avbildet i den tyske avisen. Bilen gikk tom for bensin, og han var sjåfør og yngstemann i bilen, sier Ulseth til Dagbladet.

De to andre i bilen skal etter det Dagbadet erfarer ha vært Niklas Dyrhaug og Petter Northug.

Fikk ikke gå på rulleski helt fram Ifølge en pressemelding fra det bayerske motorveipolitiet gikk det ut en melding om en mulig ulykke på Autobahn ved Mellrichstadt. Da politiet kom fram til Northugs bil, fikk de beskjed fra de andre passasjerene at de var gått tom for bensin og at påfyll var på vei.

Siden bilen ikke utgjorde noen fare for trafikken der den sto, kjørte politiet videre. Etter 200 meter møtte de på Northug på rulleski.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer