MOTSTANDERE:  Tore Reginiussen og Mads Reginiussen spilte sammen i Tromsø i 2009. Nå møtes de til cupkamp for Ranheim og Rosenborg på Lerkendal i kveld. Det er første gang brødrene møtes som motstandere.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
MOTSTANDERE: Tore Reginiussen og Mads Reginiussen spilte sammen i Tromsø i 2009. Nå møtes de til cupkamp for Ranheim og Rosenborg på Lerkendal i kveld. Det er første gang brødrene møtes som motstandere. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

Lillebror Reginiussen trues med å bli kastet på gata hvis han slår RBK

Ranheim møter storebror på Lerkendal.

Følg NM i fotballstudio fra klokka 18.

(Dagbladet): Rosenborg møter Ranheim til lokaloppgjør på Lerkendal i cupens 3. runde. Det betyr også en brødreduell med RBK-stopper Tore Reginiussen (28) og Ranheims Mads Reginiussen (26).

- Det blir vår første kamp mot hverandre. Og helt klart en spesiell kamp, sier Mads Reginiussen til Dagbladet.

Ranheim-spilleren hadde nettopp gjennomført sin siste treningsøkt før cupkampen da Dagbladet snakket med ham.

Risikerer boligjakt For Alta-gutta er cupkampen mer enn en vanlig kamp. Lillebror Mads leier og bor i leiligheten til storebror Tore i Trondheim sentrum.

Et RBK-tap vil også svi for Ranheim-spilleren.

- Ja, han har truet med å kaste meg ut dersom vi vinner. Men jeg har sagt at jeg kan finne meg en annen leilighet og vet at leiemarkedet er «helt ok» i Trondheim om dagen, sier Mads lurt.

Overfor RBK.no sier Tore at han vurderer å øke husleia.

- Har dere noen interne veddemål?

- Nei, det har vi egentlig ikke. Vi er dårlige på veddemål. Vi spilte en Fifa-kamp (på Playstation/Xbox) tidligere i dag, men ellers har vi ikke snakket så mye om kampen, sier Ranheims midtbanespiller.

Flytsone Ranheim viser superform i 1. divisjon og står med seks strake seiere. Sist ble det 5-0-seier hjemme mot Bærum.

- Mot Rosenborg skal vi gjøre akkurat det samme som vi har gjort i serien. Vi er i en flytsone og må bare konsentrere oss om vårt eget spill, selv om vi møter RBK, sier Mads Reginiussen.

- Kan Ranheim overraske?

- Vi skal hvertfall gi dem RBK kamp, selv om det er de som er storebror. Det er et lokaloppgjør og der kan alt skje. Mange på laget er glade i Rosenborg, men det gjør det også ekstra morsomt å slå dem, sier han.

Ranheim har også de tidligere RBK-spillerne Gjermund Åsen og Jo Sondre Aas på laget. Sammen med Reginiussen er de blant lagets store profiler.

- Tore og jeg har jo aldri spilt mot hverandre. Men vi spilte på samme lag i Tromsø for noen år siden. Jeg vet ikke om noen av oss kan få noen fordel av det, men det eneste jeg er sikker på er at begge går hundre prosent for seier, sier Mads.

Mads Reginiussen spilte i Alta fra 2002 til 2008, før han dro videre til Tromsø. Der spilte han til 2011, før han flyttet til Ranheim.

Tore Reginiussen spilte i Alta fra 2003 til 2005 og i Tromsø fra 2006 til 2009. Videre var han i Schalke 04 i 2010/11. Samme år var han på lån i Lecce og Tromsø, for han gikk til danske OB.

Fra 2012 har han vært i RBK.