Lillebror Vukicevic til semifinale på rekordtid

- Det er vel slik som dette det skal gjøres.

NÅDDE MÅLET: Vladimir Vukicevic hadde mål om semifinale i EM. Det klarte han fint. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
NÅDDE MÅLET: Vladimir Vukicevic hadde mål om semifinale i EM. Det klarte han fint. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vladimir Vukicevic la debutantnervene til side og løp inn til ny norsk U23-rekord på korthekken i EM. Det holdt til semifinaleplass.

Han fikk 13,65 sekunder og slo den gamle U23-rekorden til Gaute Melby Gundersen med tre hundredeler. Tiden hans, som holdt til fjerdeplass i heatet, var også bare tre hundredeler bak den norske seniorrekorden, som også holdes av Gundersen.

- Dette var kanonbra og mer enn godkjent, jublet sportssjef Ronny Nilsen i intervjusonen etter løpet.

- Dette har virkelig vært en god formiddag for norsk friidrett, la han til etter å ha sett Ingvill Måkestad Bovim og Henrik Ingebrigtsen ta seg til hver sin finale på 1500 meter. I tillegg ligger Ida Marcussen godt an til å ta A-kravet til OL i sjukampen.

Bra start - Det er vel slik som dette det skal gjøres, sa en smilende Vladimir Vukicevic etter et forsøk han karakteriserte som bortimot perfekt.

- Etter den gode starten kom jeg inn i min rytme, og hekkløping handler jo mest om å finne den gode rytmen. Dessuten har jeg åtte løp i beina fra tidligere i år, så jeg kjenner distansen ganske godt i tillegg til at formen er veldig god, slo han fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer