Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillehammer lekte seg til seier

Lillehammer hadde null problemer mot nyopprykkede Grüner og vant 8-2 på hjemmebane i eliteserien i ishockey fredag.

JUBEL FOR LILLEHAMMER: Her fra en kamp mot Storhamar. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
JUBEL FOR LILLEHAMMER: Her fra en kamp mot Storhamar. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer

Hjemmelagets hadde så lang i sesongen bare spilt én kamp. Det endte med tap etter forlengning mot rival Storhamar. Fredag kunne de juble for seier. Motstander Grüner hadde vunnet sin eneste kamp, men kom hardt ned på jorda i Lillehammer.

Målene begynte å renne inn allerede i den første perioden. Hakon Stormli satte inn 1-0 etter seks minutter, før Julius Persson økte til 2-0 minuttet senere.

Stephan Vigier sto bak vertenes 3-0-scoring halvveis i perioden, og Stian Nystuen sørget for at kampen langt på vei var avgjort med 4-0 etter én periode.

I mellomperioden økte Sondre Bjerke og Vigier til 6-0. Sistnevnte satte inn sitt tredje for dagen da han satte inn 7-0 i begynnelsen av den tredje perioden.

Grüner reduserte til 1-7 ved Robin Olsen Syversen, men 13 minutter ut i den tredje perioden scoret hjemmelaget igjen da Nick Dineen økte til 8-1. Herman Sagfossen reduserte for gjestene helt på tampen. Dermed endte det 8-2 til Lillehammer.

Nyopprykkede Grüner fra Oslo startet sesongen med 5-1-seier over Narvik. Søndag får de nok en tøff test. Da kommer serieleder Stavanger Oilers til Oslo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media