- Lillesøster ble mobbet

Søstera til bokaktuelle Ole «Lukkøye» Klemetsen ble mobbet på skolen på grunn av hans status som høyt profilert bokser.

I går skrev Dagbladet at Klemetsen i sin nye bok for første gang avslører at han har en sønn med ei dame han traff på byen.

Dagbladet møtte i går eksbokseren på Grand Hotell i Oslo i forbindelse med lanseringen av boka. Lukkøye ønsker ikke at sønnen skal avbildes i mediene på samme måte som søstera Tine har blitt eksponert.

- Hun ble mobbet på skolen for ting jeg gjorde og foretok meg. Dette likte jeg svært dårlig, sier en åpenhjertig Klemetsen til Dagbladet.

Med den uttalelsen er han inne på ulempene ved karrieren som bokser og kjendis. For det har ikke bare vært enkelt å hete Ole Klemetsen, og ha en utadvendt far som likte seg i medienes søkelys.

Godt forhold

- Jeg har et kjempegodt forhold til pappa. Jeg kunne heller ikke klart meg uten ham, sier Ole og fortsetter:

- Det var pappa som ordnet alle avtalene for meg og han har alltid vært der for meg, sier Ole og forteller om det å være kjendis:

- Når jeg går nedover gata i Stavanger sier alle hei. Uansett om jeg vet hvem det er eller ikke blir jeg oppfattet som ei klyse hvis jeg ikke sier hei tilbake. Det ryktet blir fort spredd videre, sier Ole ærlig.

Ja, det måtte gå utover noen. Den som fikk høre det hvis Ole gjorde noe galt, var søstera Tine.

- Janteloven hersker

Tine på sin side vil ikke overdramatisere mobbingen.

- Det gikk stort sett greit i barndommen, selv om jeg ble litt mobbet, sier hun før hun raskt tillegger:

- Jeg har jo opplevd mye. Vi har vært i USA, Puerto Rico, Spania og Mallorca. Jo, jeg har fått med meg veldig mye. Det verste problemet er at folk er misunnelige, sier Tine.

- Det er janteloven som hersker i Stavanger. Ingen skal være bedre enn andre og stikke seg fram, bryter Ole inn før han tar et godt tak i søsteras hånd.

Det er tydelig at forholdet mellom søskenparet er sterkt og godt.

Snill gutt

De som kjenner Ole Klemetsen personlig beskriver ham som en snill og hjelpsom gutt. I mediene er han ofte blitt framstilt som litt klysete.

- OK, det er greit at jeg kan ha blitt oppfattet som hoven. Spesielt i ungdomstida, da jeg blant annet gikk i blå pels. Folk må nok ha tenkt «se han idioten der». Derfor mener jeg at de yngre bør skjermes, sier Ole.

Forholdet til mediene er nøye beskrevet i biografien. Ole selv mener han har hatt et godt forhold til media, men, som han selv sier:

- Avisene må ha en story, og mange ganger går det på bekostning av hovedpersonen. Avisskriveriene kan til tider ta livet av en som person, sier Ole.

Etter en lanseringsturné bærer det tilbake i jobben som selger av vannrensningssystemer og kaffeløsninger for firmaet AB i Stavanger for Ole Klemetsen.

TETTE BÅND: Forholdet mellom Ole Klemetsen og søstera Tine er sterkt og godt. Men begge har de opplevd ulempene ved å være i en profilert familie.