<strong>GYTKJÆR-HAT TRICK FØR PAUSE:</strong> Christian Gytkjær storspiller i den pågående kampen mot Lillestrøm. Her feirer han og Pål André Helland 1-0-målet til førstnevnte.&nbsp;Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
GYTKJÆR-HAT TRICK FØR PAUSE: Christian Gytkjær storspiller i den pågående kampen mot Lillestrøm. Her feirer han og Pål André Helland 1-0-målet til førstnevnte. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Lillestrøm blir rundspilt. Gytkjær med hat trick på 16 minutter: - Pinlig

Bortelaget leder med fire til pause.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Christian Gytkjær hadde scora åtte mål før dagens kamp mot Lillestrøm på Åråsen. Den har i skrivende stund økt til elleve scorede mål i årets Tippeliga-sesong, etter at han har scora Rosenborgs tre av fire mål før pause.

Det første målet kom etter en skikkelig tabbe av Lillestrøms Marius Lundemo etter 18 minutter. Lundemo forsøkte å spille ballen tilbake til Amundsen, men Gytkjær snappet den opp og trakk mot mål.

Fra spiss vinkel klinka han til, men LSK-keeper Origi så ut til å ha full kontroll på ballen. Det hadde han ikke. Den snek seg mellom bena og i mål, og både Lundemo og Origi får ta på seg skylda for det målet.

Serverte Gytkjær

Sju minutter senere stupte dansken inn sitt andre mål for kvelden, etter en corner fra Jensen, via Konradsen. LSK-spillerne var uoppmerksomme på den målkåte Rosenborg-spissen, som uten problem stupheadet ballen i mål.

Og så, etter 34 minutter var det danskens tur igjen. Hjemmelaget hang virkelig ikke med i svingene da Rosenborg etter et vakkert angrep mellom Konradsen, Midtsjø og Jensen, fikk ballen videre til Jonas Svensson.

Han serverte Gytkjær en enkel ball, og dansken kunne enkelt sette sitt tredje for kvelden.

- Det her er pinlig

Men det stoppet ikke der for bortelaget før pause. Etter 39 minutter sendte Jonas Svensson igjen avgårde en herlig ball, denne gang til Fredrik Midtsjø som banka ballen i mål.

Det var ikke overraskende et fornøyd bortelag og en svært glad spiss som gikk i pausen med en 4-0-ledelse.

- Det her er så deilig. Det er helt profesjonelt gjennomført, det er supergøy her, sa Gytkjær til Tv 2 i pausen.

Motstander Frode Kippe var ikke akkurat like fornøyd.

- Det her er pinlig. De har hatt kula hele veien, og vi står ikke opp som vi skal, sa Kippe til tv-kanalen.

PS: Kampen kan følges i vårt nye livestudio.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer