Lillestrøm forsterker laget med franskmann

Malaury Martin klar.

FLEKSIBEL SPILLER: Malaury Martin kommer fra Sandnes Ulf, der han har spilt i halvannet år. Han skrev under for Lillestrøm lørdag, og kontrakten strekker seg ut neste sesong.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
FLEKSIBEL SPILLER: Malaury Martin kommer fra Sandnes Ulf, der han har spilt i halvannet år. Han skrev under for Lillestrøm lørdag, og kontrakten strekker seg ut neste sesong. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lillestrøm har falt som en stein på tabellen etter fem strake kamper uten seier. Før høstsesongen forsterker de laget med franske Malaury Martin.

26-åringen kommer fra Sandnes Ulf, der han har spilt i halvannet år. Han skrev under for Lillestrøm lørdag, og kontrakten strekker seg ut neste sesong.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Vi er glade for å ha fått inn en anvendelig midtbanespiller i Malaury. Han er en fleksibel spiller som kan brukes både på venstre kant, sentralt på midtbanen og i tierrollen. Malaury har erfaring både fra fransk Ligue 1 og engelsk Championship og vil tilføre oss sårt tiltrengt rutine. Han var midt i sesongen med sin tidligere klubb, så han er i kampform og klar til å spille for oss fra dag én, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til klubbens nettside.

LSK har mistet Moryké Fofana og Bjørn Helge Riise i sommer. De var en stund med i kampen om medalje, men den siste tids formsvikt har sendt dem nærmere bunnstriden.

Etter 17 kamper er de nummer ni på tabellen, fem poeng over Tromsø på kvalifiseringsplass.

Martin, som har en fortid i Monaco, Blackpool og Middlesbrough, blir spilleklar til neste helgs kamp mot serieleder Rosenborg.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer