Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
Foto: Aleksander Andersen / ScanpixVis mer

Lillestrøm har akseptert Ujah-bud fra Mainz

- Nå skal vi diskutere de personlige betingelsene, sier agenten.

(Dagbladet): Anthony Ujah og hans agent reiste til Tyskland søndag mens Lillestrøm vurderte budet de har fått fra tyske Mainz.

Nå er klubbene enige om en overgang.

- LSK har i kveld akseptert et bud fra Mainz på Anthony Ujah. Nå skal han gjennom den medisinske testen, og ingenting er avklart før Anthony passerer denne, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til LSK.no.

Spissens agent, Atta Aneke, bekrefter til Dagbladet at han er informert om at LSK har akseptert budet.

- Ja, jeg fikk nettopp beskjed av sportssjefen i Mainz, sier Ujahs agent, Atta Aneke til Dagbladet.

- I morgen skal vi møte klubben og diskutere de personlige betingelsene, sier Aneke.

Etter all sannsynlighet har Anthony Ujah spilt sin siste kamp for LSK.

- Jeg er sikker på at Anthony er fornøyd med at klubbene ble enig. Nå gjenstår det at vi diskuterer kontrakten med Mainz. Anthony er både lettet og glad nå, sier Aneke.

- Koster 23. mill. Nigerianeren har vært en av årets store profiler og scoret 13 mål på 12 kamper. Ujah har ikke lagt skjul på at han ønsker seg til en større klubb en Lillestrøm.

- Han har hele tiden hatt en drøm om å spille i en stor liga. Nå er han ett skritt nærmere en av Europas aller største, sier Aneke.

LSK og Bjarmann er godt fornøyd med avtalen med tyskerne.

- Vi er veldig godt fornøyde med avtalen som har blitt gjort. Vi har hatt god dialog, og kommet fram til en avtale som fremstår som veldig god for LSKs del, sier Bjarmann.

Ifølge Romerikes Blad får LSK 23 millioner kroner for Ujah, hvorav nesten alt betales med en gang.

Fornøyd Ujah Hovedpersonen selv er storfornøyd med at klubbene nå er blitt enige.

- Jeg er veldig glad for at partene har kommet til en enighet. Jeg ser fram til å fullføre en positiv medisinsk test, bli enig om mine personlige betingelser og møte mine nye lagkamerater, sier Anthony Ujah til Lillestrøms nettsted.

Han var mandag tilbake i Lillestrøm etter å ha besøkt Mainz i helgen. Tirsdag skal han gjennomgå den medisinske testen og etter planen skrive under kontrakten som binder han til Mainz.

- Jeg har besøkt byen, vært på klubbens stadion og pratet med treneren. Han har fortalt meg hva han forventer av meg, og jeg er veldig glad for at vi deler de samme ambisjonene. Nå gleder jeg meg veldig, sier Ujah.