Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm signerte Matvei Igonen

Lillestrøm hentet estisk keeper

Med Arnold Origi på vei til England har den estiske landslagskeeperen Matvei Igonen (21) signert en treårskontrakt med Lillestrøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter eliteserieklubben på sitt nettsted fredag.

Arnold Origi imponerte voldsomt i LSK-målet da kanarifuglene tok cupgullet sist sesong. Tidligere denne uken var han på frierferd i England. Med Origi på vei bort fra klubben har Lillestrøm tatt tak og hentet Igonen fra FCI Tallinn, som vant hjemlig serie i Estland i 2016.

- Jeg er veldig glad for å være her. Det er et stort steg for meg. Jeg vet at jeg kommer til å utvikle meg mye her, sier Igonen til sin nye klubbs hjemmeside.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått på plass Matvei. Det er en spiller som vi hadde på prøvespill i fjor. Vi har fulgt utviklingen hans, og holdt kontakt med agenten. Det er ikke noen tvil om at det er en keeper med et stort potensial. Vi er veldig glad for at han nå er Lillestrøm-spiller, sier sportssjef Simon Mesfin.

Igonen er U21-landslagskeeper for Estland, og fikk sin debut for A-landslaget på tampen av fjoråret.

- Målet er å spille i en av de fem store ligaene etter hvert. Men nå er det veldig bra for min utvikling å spille i Norge. Ligaen her er mye bedre enn den i Estland, sier Igonen, som etter alt å dømme skal ta opp kampen om keeperplassen med Marko Maric i 2018.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!