Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm jakter ny islending

Lillestrøm-trener Arne Erlandsen er interessert i å kjøpe den islandske midtbanespilleren Gylfi Einarsson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Einarsson er 21 år gammel, og spiller for nyopprykkede Fylkir som overraskende leder den islandske toppserien fire runder før slutt. Med sine sju mål på fjorten kamper ligger han også på andre plass på toppscorerlista.

- Han er en interessant spiller, men jeg vil se ham spille før jeg gjør noe mer. Ifølge rapportene skal han være en løpsvillig, hodesterk og målfarlig midtbanespiller, sier Erlandsen til Romerikes Blad.

LSK-treneren reiste i dag til Island for å finsikte aktuelle kandidater til neste sesongs spillerstall.

- Jeg reiser først og fremst for å holde meg oppdatert på det som skjer, sier Erlandsen som skal se både U21- og A-landslaget til Island i aksjon.

LSK har tradisjon for å hente inn billige islandske spillere, og på Åråsen er det for tiden fire islandske spillere. Både Runar Kristinsson, Armann Bjørnsson, Gretar Hjartarsson og Indridi Sigurdsson spiller for kanarifuglene, mens Heidur Helgasson forsvant til Watford i vinter.

  • Både Vålerenga og Odd Grenland har tidligere vært å sett på Einarsson, men ingen av klubbene har lagt inn noe bud på unggutten.

    (NTB/Dagbladet.no)