Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm kan få Arsenal-millioner for Müller

Har klausul.

(Dagbladet.no): Tidligere Lillestrøm-keeper Heinz Müller har gjort sine saker bra etter overgangen til Barnsley på nest høyeste nivå i engelsk fotball, faktisk så bra at britiske medier nå spekulerer i en overgang til Premier League.

I dag hevdes det fra flere hold at Arsenals manager Arsene Wenger er interessert i å hente Müller som erstatter for Jens Lehmann som har falt i unåde på Emirates.

Både London Evening Standard, The Mirror og BBCs daglige ryktespalte skriver at Wenger leder an i kampen om å sikre seg tyskeren som er verdsatt til i overkant av 10 millioner kroner.

Tidligere i desember har også klubber som Fulham og Middlesbrough blitt nevnt som mulige stoppesteder for Müller.

Tvang igjennom klausul

Det er hektisk aktivitet på ryktebørsen i England ettersom overgangsvinduet åpner igjen på tirsdag. Skulle Müller bli solgt i januar har ihvertfall Lillestrøm sikret seg prosenter av overgangssummen.

- I utgangspunktet ville ikke Barnsley gå med med på en slik klausul, men da truet vi med å trekke oss fra overgangen. Da ordnet det seg, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft til Dagbladet.no. 

Det er Fjørtoft og LSK fornøyde med i dag.

Lillestrøm kan få Arsenal-millioner for Müller

- La meg understreke at det er langt fra overgangsykter i engelske aviser til faktiske overganger, men jeg tror vi skal være glade for at vi stod på for å få en videresalgsklausul inn i avtalen med Barnsley, påpeker Fjørtoft. 

Utelukker ikke Premier League

Selv om LSK-manageren lar rykter være rykter, tror han Müller kan være skikket for større oppgaver enn Barnsley og Oakwell Ground.

- Jeg ser ikke bort fra at Heinz Müller kan finne seg en Premier League-klubb, sier Fjørtoft. 

- Hvorfor er Müller en interessant mann for Premier League?

- Heinz Müller ser ut som en keeper og som en potensiell matchvinner-type. Derfor er han en keeper som klubber er på utkikk etter, begrunner LSK-sjefen.

VIDERESALGSKLAUSUL: Heinz Müller fikk ikke forlate Lillestrøm og Frode Grodås uten at kanarifuglene hadde sikret seg en videresalgsavtale med Barnsley. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
VIDERESALGSKLAUSUL: Heinz Müller fikk ikke forlate Lillestrøm og Frode Grodås uten at kanarifuglene hadde sikret seg en videresalgsavtale med Barnsley. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media