ØNSKET I LSK?: Strømsgodsets Ronny Deila er en het kandidat til jobben i Lillestrøm. Det er ifølge daglig leder i Godset, Erik Espeseth uaktuelt at Deila forsvinner.
Foto: Tor Yttri / Scanpix
ØNSKET I LSK?: Strømsgodsets Ronny Deila er en het kandidat til jobben i Lillestrøm. Det er ifølge daglig leder i Godset, Erik Espeseth uaktuelt at Deila forsvinner. Foto: Tor Yttri / ScanpixVis mer

- Lillestrøm kan glemme Ronny Deila

Daglig leder i Godset ber Lillestrøm holde seg unna.

(Dagbladet): Henning Berg fikk sparken som Lillestrøm-trener i går. Av erstattere er Strømsgodsets Ronny Deila en av de heteste kandidatene.

Daglig leder i Strømsgodset, Erik Espeseth, sier til Dagbladet at det er uaktuelt at Deila forsvinner fra Drammen med det første.

- Lillestrøm kan glemme å hente Ronny Deila. Strømsgodset og Deila forlenget avtalen i sommer, og jeg vet at han har videre planer i Godset. Det er ikke aktuelt at han forsvinner nå, sier Espeseth til Dagbladet.

Styreleder i LSK Per Mathisen sa torsdag at klubben vil finne en erstatter for Henning Berg innen nyttår.

- Først og fremst må det være en som er god til å trene lag, samt utvikle lag og spillere, sier Mathisen til tv2.no.

FERDIG I LSK: Henning Berg ble sparket som LSK-trener i går. Nå spekuleres det i hvem som er nestemann til Åråsen.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
FERDIG I LSK: Henning Berg ble sparket som LSK-trener i går. Nå spekuleres det i hvem som er nestemann til Åråsen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

Ronny Deila skal være en av kandidatene LSK ser på som en potensiell kandidat.

- Deila, og sikkert mange andre, kan passe til den beskrivelsen. Men vi har ikke gjort oss noen tanker om det foreløpig, sier Mathisen.

At Deila nevnes på Åråsen blir ikke godt mottatt i Drammen.

- Deila har en langsiktig plan i Godset. Det er likevel en tillittserklæring dersom vår trener er ønsket, og det må bety at vi gjør noe riktig. Alt jeg har hørt om Deila og Lillestrøm bare rykter og spekulasjoner, sier Espeseth til Dagbladet.

Ronny Deila har kontrakt med Strømsgodset fram til 2015.

UAKTUELT:  Erik Espeseth i Strømsgodset sier Lillestrøm kan glemme Ronny Deila.
Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet.
UAKTUELT: Erik Espeseth i Strømsgodset sier Lillestrøm kan glemme Ronny Deila. Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet. Vis mer