Lillestrøm kan møte Newcastle

Stor sjanse for fotballfest på Åråsen.

(Dagbladet.no) Lillestrøm deltar i Intertoto-cupen i år, i håp om å sikre seg en plass i UEFA-cupen. Dersom Uwe Röslers gutter unngår å dumme seg ut mot vinneren fra kampen mellom islandske Keflavik og nord-irske Dungannon Swifts, er det duket for et norsk/engelsk bikkjeslagsmål om retten til europacupspill.

Da møtes i så fall Lillestrøm og laget som endte på 7. plass i årets Premier League, Newcastle.

Newcastle åpner på hjemmebane lørdag 15. juli, mens returoppgjøret på Åråsen eventuelt spilles en uke senere.

Optimist

Daglig leder Frank Grønlund understreker at han ikke tar noe på forskudd, men er optimistisk med tanke på å slå Michael Owen & co.

- Vi kommer neppe til å få en større sjanse til å slå Newcastle over to kamper i juli. Da har de nettopp startet opptreningen, mens vi er i sesong, sier Grønlund til Romerikes Blad.

Newcastles norske supporterklubb er i motsetning til Grønlund helt sikre på at Lillestrøm ikke snubler mot Keflavik eller Dungannon Swifts. De er allerede i gang med å lage billettpakker for medlemmene sine.

FÅR STORKAMP? Dersom LSK gjør jobben mot en nord-irsk eller islandsk fotballdverg i Intertoto-cupens andre runde, blir det storkamp på Åråsen mot Newcastle lørdag 22. juli. Foto: SCANPIX
FÅR STORKAMP? Dersom LSK gjør jobben mot en nord-irsk eller islandsk fotballdverg i Intertoto-cupens andre runde, blir det storkamp på Åråsen mot Newcastle lørdag 22. juli. Foto: SCANPIX Vis mer
<B>TIL ÅRÅSEN?:</B> Rett etter VM i Tyskland må Michael Owen kanskje i aksjon mot Lillestrøm.